Man overvalt bank en deelt het geld uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Man overvalt bank en deelt het geld uit

In de Amerikaanse stad Colorado Springs heeft een man een lokale bank overvallen. Hij deelde de buit met voorbijgangers. Volgens verschillende getuigen strooide de man de biljetten in het rond en wenste hij iedereen een vrolijke kerst toe.

Onbekende buit

Het is op dit moment nog onbekend hoe veel dollar de man heeft buitgemaakt bij de bank. Het grootste gedeelte van het geld is teruggebracht maar er zullen nog zeker enkele duizenden dollars missen, aldus de lokale politie.

Onbewapend

De man liep, nadat hij het geld uit had gedeeld, een koffiehuis in. Bestelde een kop koffie en zat te wachten op zijn arrestatie. De politie trof geen wapen aan bij de man. Echter kwam hij zeer overtuigend over tijdens de overval, waarbij hij aangaf dat hij een wapen in zijn broek had. Inmiddels is de verdachte overgebracht naar het huis van bewaring.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.