in ,

Goed nieuws! Een nieuw seizoen van de Meilandjes!

Niemand minder dan Martien Meiland heeft dit laten weten. Het nieuwe seizoen van de populaire familie in Frankrijk zal begin 2020 worden uitgezonden door SBS.

Verbouwen

Wie dacht dat het inmiddels wel klaar was met verbouwen bij de familie, heeft het mis. Op het terrein van het chateau staat namelijk ook nog een woonhuis. En ook die moet natuurlijk nog verbouwd worden. Inmiddels zit er wel een dak op het huis, maar dan komt natuurlijk de rest ook nog.

Kerstspecial was ook één groot succes

Daarnaast zond SBS gisteravond de kerstspecial van de Familie Meiland uit. Het lijkt erop dat alles wat Martien aanraakt verandert in goud. Want ook dit werd weer een enorm succes met veel kijkers. Wil je nog even het allerbeste van Chateau Meiland tot nu toe zien? Op 30 december zendt SBS een Best of Chateau Meiland uit. Ben je op zoek naar de allerleukste uitspraken van Martien? Kijk dan vooral de video hieronder!

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Een Reactie

Plaats een reactie
  1. afgezien van het schreeuwen om niks, het gegil, het zonder inhoudt, de dochter die helemaal niks doet behalve zeiken, pffffff ik kijk nog liever teletubbies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 bizarre weetjes over voeding en drinken die jij nog niet wist!

Man overvalt bank en deelt het geld uit