Top 10 gevaarlijkste plekken op aarde 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 gevaarlijkste plekken op aarde

We gaan weer massaal op vakantie. Gewapend met flesjes water, hagelslag, teenslippers en een achterbank vol enthousiast krijsende kinderen trekken we de wereld in. Eenmaal op bestemming zetten we de tent op, om daarna voor een hoop geld twee weken te leven als zwerver.

Als je niet van de camping houdt dan zie je in deze video een aantal alternatieven. Het is verstandig om de hagelslag te vervangen door een spuit met adrenaline, je teenslippers door schoenen met stalen neuzen en laat de kinderen maar thuis, of je moet ze juist kwijt willen, dan is het verstandig om ze mee te nemen. De plekken in dit filmpje zijn zo gevaarlijk dat zelfs je schoonmoeder er de rillingen van krijgt. De kans dat je er levend vertrekt is nog kleiner dan een zandkorrel tussen je bilnaad. Wil je toch een beetje spanning en avontuur in de zomermaanden? Boek dan vooral een reisje naar één van deze plekken, want dat is een keer wat anders dan een ijsje kopen op Texel. Fijne vakantie!

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.