in ,

Rowan Atkinson stopt met Mr Bean

Gelukkig kunnen we hem binnenkort wel in een Netflix comedyserie zien

rowan atkinson stopt met mr bean
Antonio Zugaldia/commons wikipedia

Wie kent de hilarische Mr Bean nu niet? Al jarenlang zorgt dit personage voor humor op tv. Helaas heeft Rowan Atkinson gezegd dat hij wilt stoppen met zijn Mr. Bean personage. Op dit moment is hij nog bezig met een animatiefilm over Mr. Bean, maar hij geeft toe dat hij er geen plezier meer uithaalt.

Rowan Atkinson stopt met Mr Bean

Wie de films en series van Mr. Bean gezien heeft weet hoe druk en onhandig het personage kan zijn. Rowan Atkinson vindt het dan ook heel stressvol en vermoeiend om de rol van Mr Bean nog te spelen. Het personage met zijn stem tot leven wekken vindt hij een stuk makkelijker dan een fysiek gestalte aan Mr Bean geven zoals hij jarenlang gedaan heeft.

Ik haal er geen plezier meer uit. De verantwoordelijkheid die ik draag, vind ik niet prettig. Het bezorgt me stress, maakt me moe en ik kijk ernaar uit om dit niet eer te hoeven doen.” – Rowan Atkinson

Er zijn nog wel vergevorderde plannen voor een animatiefilm rondom het personage Mr. Bean. Wanneer en of deze film überhaupt zal verschijnen is nog niet bekend.

Bekijk ook:
Avondklok in Frankrijk ook op oudejaarsavond geldig

Andere projecten

Rowan Atkinson is niet alleen bekend van zijn rol als Mr. Bean. Hij staat bij velen ook bekend als spion Johnny English. Ook is hij bekend uit de serie Blackadder. Een vijfde seizoen daarvan sluit Atkinson niet uit. Of dat er daadwerkelijk ook gaat komen is nog maar de vraag aangezien het een serie uit de jaren tachtig is. Tevens staat Atkinson ook paraat voor een nieuwe comedyserie van Netflix. Het gaat om de show ‘Man vs Bee’. De mini-serie bestaat uit tien korte afleveringen waarin Rowan Atkinson een personage speelt dat op een luxevilla past en daar wordt lastiggevallen door een volhardende bij. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan die serie maar er wordt verwacht dat deze dit jaar op Netflix beschikbaar zal zijn.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.