ariana grande verloofd

Ariana Grande verloofd met Dalton Gomez

0 Shares

Ariana Grande is verloofd met haar vriend Dalton Gomez. Zondag heeft de zangeres vol trots haar ring op Instagram laten zien, en dat nodigde natuurlijk een hoop reacties uit. De foto’s tonen de verlovingsring van Ariana Grande en de innige band die zij met haar verloofde heeft.

Ariana Grande verloofd

De 27-jarige zangeres wordt overladen met felicitaties van andere beroemde vrienden en vriendinnen zoals Kim Kardashian, Hailey Bieber en Scooter Braun. Stuk voor stuk zijn ze blij voor het stel.

Het is tot op heden nog steeds niet bekend hoe lang de twee precies samen zijn. In februari van dit jaar werden Grande en Gomez voor het eerst samen gespot. Ariana Grande bevestigde de relatie in mei met haar videoclip voor het nummer Stuck With U. Nu weet iedereen natuurlijk wie Ariana Grande is, maar wie is Dalton Gomez precies?

Wie is Dalton Gomez?

Dalton Gomez is in California opgegroeid en werkt al vijf jaar in de luxe vastgoedmarkt. Als je op zoek bent naar een multi-miljoen dollar huis, dan is er een goede kans dat Gomez dat huis aan jou wilt verkopen. Ariana Grande is niet de enige beroemde persoon in zijn kring. In 2017 werd hij ook al gespot in een Instagram Story van Miley Cyrus. Dalton Gomez en Ariana Grande hebben lang hun relatie geheim gehouden omdat Grande geen trek had in een openbare relatie. Dit heeft vooral te maken met haar vorige relaties met Pete Davidson en Mac Miller. Op dit moment zitten Dalton en Ariana samen in Los Angeles.

Ariana Grande wil relatie privé houden

Er zijn al een aantal momenten geweest waarop Ariana haar liefde voor Gomez heeft laten zien op Instagram, maar voor het grootste gedeelte wilt ze dit privé houden. Dit heeft alles te maken met het kritiek op haar persoonlijke leven die zij vaak krijgt als beroemd persoon. Volgens Grande kan het zelfs traumatisch zijn om bepaalde dingen op het internet te delen over haar eigen leven, ook als zij gelukkig wordt van die dingen. Dalton Gomez heeft zijn Instagram op privé gezet nadat het nieuws naar buiten was gekomen dat zij een relatie hadden.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

37
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.