in ,

Kermisgangers Goes zitten vast in grootste booster ter wereld

De kermisgangers zitten vast op 65 meter hoogte

booster goes loopt vast
© Facebook/Willy Ordelman

In Goes, Zeeland, zitten op dit moment kermisgangers vast in de booster attractie. De Airborne is maar liefst 65 meter hoog en is daarmee de hoogste booster ter wereld. De attractie staat al een halfuur helemaal aan de top stil.

Booster Goes loopt vast

De oorzaak is waarschijnlijk een computerstoring. Met de Airborne, een topattractie van Willy Ordelman, bereik je een hoogte van 65 meter en een snelheid van 120 kilometer per uur. Een echte attractie voor de adrenaline junkies.

De Airborne

Het heeft Willy Ordelman maar liefst 2,5 miljoen euro gekost om de booster te bemachtigen. Het was eigenlijk de bedoeling dat Willy nu in Bonn zou staan met de Airborne, maar dat feest is niet doorgegaan door corona. Toch is Willy blij dat ze alsnog in Goes kunnen draaien, en hij belooft er iets moois van te maken. Normaal gesproken wordt de kermis in Goes op de markt gehouden, maar deze is verplaatst naar het terrein bij de Zeelandhallen. De Airborne is niet geschikt voor een stadskermis maar kan door de verandering van plaats dit keer wel gebruikt worden.

Bekijk ook:
Vanavond is de onthulling van de langverwachte iPhone 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.