verwarde man parkeert 50 kilometer verderop
Saved Read later
Deel dit bericht

Verwarde man zet vrouw af en parkeert vijftig kilometer verderop

Wat een leuke avond had moeten worden voor een stel in Duitsland kon helaas niet doorgaan. Een man zou zijn 89ste verjaardag vieren met zijn vrouw bij een restaurant. Zijn vrouw had hij alvast afgezet en hij zou nog even een parkeerplek zoeken om haar daarna te vergezellen.

Verwarde man parkeert vijftig kilometer verderop

Pas na 50 kilometer vond de man een geschikte parkeerplaats. In eerste instantie zocht hij een plekje in de bebouwde kom, maar op een of andere manier reed hij vijftig kilometer door. Bewoners in de omgeving zagen een ‘verdacht' voertuig en besloten hierop de politie te bellen. De vrouw had haar man ondertussen ook al opgegeven als vermist.

Man aangetroffen

De man werd na middernacht gedesoriënteerd en hulpeloos aangetroffen door agenten op zijn parkeerplaats. De auto was vastgereden in de zachte ondergrond. Gelukkig hielp de politie de man en zorgde zij ervoor dat hij weer naar huis kon.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.