kermisexploitanten voeren actie
Michael Turner/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Kermisexploitanten voeren actie op het Mediapark

Kermisexploitanten staan met twintig tot 25 voertuigen op het Mediapark in Hilversum. De voertuigen blokkeren niets. De kermisexploitanten willen hun verhaal kwijt. Ze mogen bijna nergens open morgen.

Kermisexploitanten voeren actie

Volgens Rutte mogen de kermisexploitanten morgen wel hun attracties openen, met alle veiligheidsmaatregelen van dien, maar van de veiligheidsregio's mag dit niet. Premier Rutte heeft niet overlegd met het hoofd van de veiligheidsregio's. Zo goed als 99% van de kermissen kan daarom niet open. Moergestel en Zevenaar draaien nu wel, maar voor de rest is het nergens toegestaan.

Kermis mag niet open

Het seizoen is vorig jaar oktober afgelopen en zou in maart weer beginnen. Door de corona was dit toen niet mogelijk. De kermisexploitanten willen ook een noodfonds aangezien zij nu dreigen om failliet te gaan. Helaas is dit noodfonds nog steeds niet aanwezig. De kermisexploitanten hebben al eerder actiegevoerd op het Malieveld maar daar is niets uitgekomen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.