De vreemdste dingen gevonden in mensen

0 Shares

Als we klein zijn dan vinden we het leuk om legoblokjes, knikkers, mieren en andere kleine objecten in onze neusjes te stoppen. Als we ouder worden dan vallen sommigen ‘per ongeluk’ op een colafles, anderen komen erachter dat het eten van bakstenen met curry op die dronken zaterdagavond toch wel een slecht idee was. Hoe dan ook, er verdwijnen nogal wat dingen in ons lichaam, al dan niet vrijwillig. Hieronder lees je over de vreemdste dingen gevonden in mensen.

Batterijen

Ze zijn klein, langwerpig en glijden zo via een holte naar binnen bij een mens. Vooral kinderen komen bij de spoedeisende hulp omdat ze batterijen hebben ingeslikt. Zou dat die tomeloze energie veroorzaken bij die mormels? Als er nou ook een ‘aan-en-uit knop op dat nageslacht zat..

Een schaar

Het is een 27 jarige Chinees gelukt om per ongeluk een schaar in te slikken tijdens het schoonmaken van zijn tanden. Nu weten we dat Chinezen veel op het menu hebben staan, maar voor deze lekkernij moest hij toch echt op de operatietafel.

Matrasveren

In een amerikaanse gevangenis slikken gedetineerden regelmatig dingen in, of ze stoppen het in die roze/bruine kluis onder hun rug. Eén gedetineerde slikte matrasveren in, puur omdat hij het tripje naar het ziekenhuis wel kon waarderen. Een dagje uit dus.

Pruik

Bij een Engelse dame werd een complete pruik uit haar buik gehaald. Een klont van maar liefst 6,3 kilo. De dame in kwestie lijdt aan de ziekte trichotillomanie, de onbeheersbare drang om haren te eten. Het scheelde maar een haartje of ze had het niet na kunnen vertellen.

Autosleutel

Nicholas holderman had een echte pechdag. De driejarige jongen viel met zijn oog op een autosleutel, die de artsen daarna uit zijn oogkas moesten vissen. Gelukkig hield de peuter geen blijvende schade over aan het ongelukkige incident.

Sieraden

Een Amerikaanse vrouw kwam erachter dat haar man vreemdging en wilde koste wat het kost voorkomen dat hij zijn minnares haar sieraden cadeau ging doen. Ze slikte ze daarom in, het gevolg was schatgraven voor de dienstdoende chirurg in het ziekenhuis.

Barbiepopschoen

Toen een kind met chronisch oorpijn bij de huisarts kwam deed de oorzaak van deze kwaal de ouders fronzen. De arts vond namelijk de schoen van een barbiepop bij het kind in haar oor. Het roze object werd verwijderd, daarna luisterde ze een stuk beter naar haar ouders.

https://www.youtube.com/watch?v=XQ0Ln08fqhw

Bekijk ook:
Bedrijf moet half miljoen aan werknemer betalen na organiseren surprise-party

 

 Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

347
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.