Komt het coronavirus uit een laboratorium?

Donald Trump overtuigd dat Coronavirus uit lab afkomstig is

0 Shares

Donald Trump is de laatste tijd vaak in het nieuws met zijn opmerkelijke uitspraken. Zo heeft hij gisteren tijdens zijn persconferentie weer een opmerkelijke uitspraak weten te vertellen. Het coronavirus zou afkomstig zijn uit een laboratorium uit wuhan. De president stelt dat hij overtuigend bewijs heeft gezien.

Persconferentie

Elke donderdag is de persconferentie van de VS. De Amerikaanse burgers worden dan op de hoogte gesteld van de stand van zaken. De laatste tijd lijkt het steeds meer alsof Trump deze persconferentie gebruikt om zijn eigen plannen en ideeën de wereld in te gooien. Zo ging hij laatst tekeer tegen de media, en vond hij het injecteren van desinfectiemiddel een goed idee.

Laboratorium

Trump heeft tegen een verslaggever gezegd dat hij bewijs heeft gezien dat het virus vrijwel zeker afkomstig is uit een laboratorium. Details over dit bewijs wou hij niet vrijgeven. Dat zou volgens hem nog niet mogelijk zijn omdat het onderzoek nog loopt. Het longvirus is eind vorig jaar voor het eerst opgemerkt in Wuhan, waarna de miljoenenstad twee maanden op slot ging om verspreiding tegen te gaan. Tot nu toe hebben experts altijd al gezegd dat het virus ontstaan is op de markt in Wuhan, waar het van een wild dier naar een mens is overgesprongen.

Bekijk ook:
Deze zangeres van K3 verwacht een kindje

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

193
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.