in

OMGOMG

Donald Trump overtuigd dat Coronavirus uit lab afkomstig is

Hij zou hiervoor overtuigend bewijs hebben gezien

Komt het coronavirus uit een laboratorium?

Donald Trump is de laatste tijd vaak in het nieuws met zijn opmerkelijke uitspraken. Zo heeft hij gisteren tijdens zijn persconferentie weer een opmerkelijke uitspraak weten te vertellen. Het coronavirus zou afkomstig zijn uit een laboratorium uit wuhan. De president stelt dat hij overtuigend bewijs heeft gezien.

Persconferentie

Elke donderdag is de persconferentie van de VS. De Amerikaanse burgers worden dan op de hoogte gesteld van de stand van zaken. De laatste tijd lijkt het steeds meer alsof Trump deze persconferentie gebruikt om zijn eigen plannen en ideeën de wereld in te gooien. Zo ging hij laatst tekeer tegen de media, en vond hij het injecteren van desinfectiemiddel een goed idee.

Laboratorium

Trump heeft tegen een verslaggever gezegd dat hij bewijs heeft gezien dat het virus vrijwel zeker afkomstig is uit een laboratorium. Details over dit bewijs wou hij niet vrijgeven. Dat zou volgens hem nog niet mogelijk zijn omdat het onderzoek nog loopt. Het longvirus is eind vorig jaar voor het eerst opgemerkt in Wuhan, waarna de miljoenenstad twee maanden op slot ging om verspreiding tegen te gaan. Tot nu toe hebben experts altijd al gezegd dat het virus ontstaan is op de markt in Wuhan, waar het van een wild dier naar een mens is overgesprongen.

Bekijk ook:
Dit zijn de nieuwe versoepelingen

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je eigen industriële badkamer? Zo krijg je het voor elkaar

Johan Derksen start vandaag eigen radiostation