Inbreker VS eet en drinkt voor duizenden dollars in gesloten restaurant 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Inbreker VS eet en drinkt voor duizenden dollars in gesloten restaurant

Bizar nieuws vanuit Amerika. Normaal gesproken komen inbrekers binnen om je geld en eigendom te stelen. Bij een Amerikaans restaurant ging dit net iets anders. Het restaurant waar de inbreker toesloeg moest dicht blijven wegens de coronamaatregelen. De inbreker, Luis Angel Ortiz, heeft vier dagen lang onbeperkt kunnen eten en drinken. Dat drinken is iets wat hem wel beviel, hij heeft zeventig flessen drank laten verdwijnen.

Beroving van goederen

De eigenaar van het restaurant in Conneticut heeft de inbraak na vier dagen ontdekt. Hij heeft gelijk de politie op de hoogte gesteld. Meestal verwacht je een spannende achtervolging als je gebeld wordt voor een inbraak. Dit keer konden de agenten op hun dooie gemakje naar binnen gezien de inbreker slapend voor het raam lag met een fles rum.
De inbreker zal wel gedacht hebben dat hij deze kans nooit meer zou krijgen, en heeft vervolgens voor duizenden dollars aan eten en alcoholische dranken laten verdwijnen. Een groot deel van de zeventig flessen drank, is ter plaatse genuttigd. Er zijn ook andere spullen gestolen maar het is niet bekend om wat voor spullen het precies gaat. De man is 42 jaar oud en was al een bekende bij de politie.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.