in , ,

CoolCool OMGOMG

Inbreker VS eet en drinkt voor duizenden dollars in gesloten restaurant

Ruim zeventig flessen drank zijn er doorheen gegaan

Bizar nieuws vanuit Amerika. Normaal gesproken komen inbrekers binnen om je geld en eigendom te stelen. Bij een Amerikaans restaurant ging dit net iets anders. Het restaurant waar de inbreker toesloeg moest dicht blijven wegens de coronamaatregelen. De inbreker, Luis Angel Ortiz, heeft vier dagen lang onbeperkt kunnen eten en drinken. Dat drinken is iets wat hem wel beviel, hij heeft zeventig flessen drank laten verdwijnen.

Beroving van goederen

De eigenaar van het restaurant in Conneticut heeft de inbraak na vier dagen ontdekt. Hij heeft gelijk de politie op de hoogte gesteld. Meestal verwacht je een spannende achtervolging als je gebeld wordt voor een inbraak. Dit keer konden de agenten op hun dooie gemakje naar binnen gezien de inbreker slapend voor het raam lag met een fles rum.
De inbreker zal wel gedacht hebben dat hij deze kans nooit meer zou krijgen, en heeft vervolgens voor duizenden dollars aan eten en alcoholische dranken laten verdwijnen. Een groot deel van de zeventig flessen drank, is ter plaatse genuttigd. Er zijn ook andere spullen gestolen maar het is niet bekend om wat voor spullen het precies gaat. De man is 42 jaar oud en was al een bekende bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.