in ,

Hoogzwangere koe loopt door restaurant

De koe is vanochtend bevallen

zwangere koe loopt door restaurant

Gisteravond was het weer een bijzonder beeld voor restaurantbezoekers in Aarle-Rixtel. Een hoogzwangere koe liep een rondje door een restaurant wat aan een boerderij vast zat. De eigenaren wouden de drachtige koe van de ene stal naar de andere verplaatsen, maar de koe had duidelijk andere plannen.

Zwangere koe loopt door restaurant

Christa Migchels is de eigenaar van zowel de zwangere koe als restaurant de Brabantse Kluis. Gelukkig kon zij er zelf wel heel erg om lachen. In het begin liep de koe netjes de stal in, maar op een gegeven moment schrok zij ergens van en liep zij de stal uit richting het terras. De koe liep netjes door de voordeur naar binnen, door het restaurant, en via een andere ingang naar buiten.

Reacties restaurantbezoekers

Hoewel het allemaal heel grappig klinkt, waren er toch gemengde reacties. Er waren gasten die het ook grappig vonden, maar er waren ook mensen die het best eng vonden. De koe heeft gelukkig niets beschadigd tijdens haar wandeling, ze was heel rustig. Overigens is de koe vanochtend ook bevallen van haar kalfje, gezond en wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.