zwangere koe loopt door restaurant
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoogzwangere koe loopt door restaurant

Gisteravond was het weer een bijzonder beeld voor restaurantbezoekers in Aarle-Rixtel. Een hoogzwangere koe liep een rondje door een restaurant wat aan een boerderij vast zat. De eigenaren wouden de drachtige koe van de ene stal naar de andere verplaatsen, maar de koe had duidelijk andere plannen.

Zwangere koe loopt door restaurant

Christa Migchels is de eigenaar van zowel de zwangere koe als restaurant de Brabantse Kluis. Gelukkig kon zij er zelf wel heel erg om lachen. In het begin liep de koe netjes de stal in, maar op een gegeven moment schrok zij ergens van en liep zij de stal uit richting het terras. De koe liep netjes door de voordeur naar binnen, door het restaurant, en via een andere ingang naar buiten.

Reacties restaurantbezoekers

Hoewel het allemaal heel grappig klinkt, waren er toch gemengde reacties. Er waren gasten die het ook grappig vonden, maar er waren ook mensen die het best eng vonden. De koe heeft gelukkig niets beschadigd tijdens haar wandeling, ze was heel rustig. Overigens is de koe vanochtend ook bevallen van haar kalfje, gezond en wel.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.