studie niets doen

Volg de studie ‘niets doen’ en verdien 1600 euro

0 Shares

Zeggen jouw vrienden altijd dat je een kei bent in niets doen? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou. In Duitsland zijn ze op zoek naar drie personen die mee willen doen aan een tentoonstelling getiteld ‘School voor Inactiviteit: oefeningen voor een ander leven’.

Betaald worden om niets te doen

De tentoonstelling is een kunstproject van de Hogeschool voor de Kunsten in Hamburg. Zij stellen drie beurzen beschikbaar à 1600 euro voor mensen die meedoen aan dit project. Je moet het kunstproject zien als een tegenwicht naar de tijdsgeest van streven naar succes en aan het werk zijn.

Er wordt vooral gekeken naar de hoofdvraag: welke handelingen zou je achterwege kunnen laten om te zorgen dat jouw levensstijl geen negatieve gevolgen heeft voor het leven van anderen? De focus ligt hierbij op actief niets doen. Dat schijnt toch lastiger te wezen dan je zou denken. Het is aan de deelnemer zelf om te beslissen hoe lang zij niets gaan doen. Je zou het bijvoorbeeld niet lang kunnen volhouden om niet te gaan slapen, maar niet shoppen zou je veel langer volhouden.

Bekijk ook:
Dit is de nieuwe iPhone 13

Jury beslissing

De tentoonstelling duurt vrij lang. Hij is te zien van 6 november 2020 tot en met 9 mei 2021. Je zult nog wel even op jouw geld moeten wachten, dit wordt namelijk pas op 15 januari 2021 uitbetaald. Je hebt nog tot 15 september om je op te geven hiervoor. Een jury zal beslissen wie de beurs krijgt.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.