Hond vastgebonden aan steen en gedumpt in rivier

0 Shares

In de Engelse plaats Farndon is een hond van de verdrinkingsdood gered. Een toevallige voorbijganger zag het gebeuren en redde de hond.

Grote steen

Maar natuurlijk verdrinkt een hond niet zomaar. De persoon die dit geprobeerd heeft moet wel echt een dierenhater zijn geweest. Hij of zij maakte de hond vast aan een tas met een loodzware en enorm grote steen. Daarna werd de hond gedumpt in de rivier de Trent.

Toevallige voorbijganger

Een vrouw die toevallig passeerde zag dat de hond bezig was om te vechten voor haar leven. Ze greep meteen in en zo kon de hond worden gered. Daarna arriveerde ook de politie die de hond naar de plaatselijke dierenarts brachten.

Bij de dierenarts bleek dat het gaat om een negenjarige hond en werd ook de naam van het diertje duidelijk. Bella. De politie heeft aangegeven op zoek te zijn naar getuigen van de daad om zo vast te kunnen stellen wie dit gedaan heeft.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.