in ,

sadsad

Hond overleden na eten vishaken

Tijdens de operatie werd er ook nog visdraad en plastic aangetroffen

hond overleden na eten vishaken
Bron: Dierenkliniek Emmeloord

In Emmeloord is er een hond overleden na het eten van vishaken. Oorspronkelijk leek het alsof de hond gered kon worden door de artsen, maar de hond is later toch nog overleden. Verder is er ook nog visdraad en het zakje van de vishaken in de maag gevonden.

Hond overleden na eten vishaken

Het hondje was veel aan het braken maar niet aan het poepen. Het baasje heeft toen de hond naar de dierenarts gebracht voor onderzoek. Er werd een röntgenfoto gemaakt om te kijken wat er precies aan de hand was met het darmstelsel van het dier. De beelden die zij toen zagen waren schokkend.

Visdraad, plastic en vishaken

Op de foto zagen zij meer dan twintig vishaken in het lichaam. Er is toen een operatie gestart om de vishaken te verwijderen en de hond te redden, maar daar hield het niet bij op. Tijdens de operatie troffen de artsen ook nog visdraad en het plastic zakje van de haken aan. Oorspronkelijk leek het erop dat de hond gered was, maar deze is later uiteindelijk toch nog overleden.

Bekijk ook:
You'll Never Walk Alone-zanger Gerry Marsden (78) overleden

Zwerfafval

Volgens het baasje zou de hond het zwerfafval tijdens een uitlaatrondje opgepikt hebben. Artsen van de dierenkliniek bevestigen dat er vaak een hoop afval op straat, in de bosjes en rondom sloten ligt die honden oppikken. Hondeneigenaren worden daarom ook gewaarschuwd om goed op te letter tijdens het uitlaten. Natuurlijk wordt er ook opgeroepen om je eigen afval gewoon netjes op te ruimen.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.