De iPhone 12 komt eraan, dit is wat we weten 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De iPhone 12 komt eraan, dit is wat we weten

Begin dit jaar trakteerde Apple ons al op lancering van de goedkopere iPhone SE. Maar in september lijkt de iPhone 12 onthuld te worden. Wat weten we tot nu toe over deze smartphone? Tijd om daar dieper op in te gaan.

Onthulling in september

De iPhone 12 zal de opvolger worden van de iPhone 11 en de iPhone 11 pro. Deze smartphone is vorig jaar september aangekondigd. Het lijkt dus ook voornamelijk dat Apple’s nieuwste iPhone ook in september aangekondigd zal worden. Vorige week heeft Apple per ongeluk de datum laten lekken. Tijdens een livestream test op Youtube was de datum van 10 september te zien. Apple heeft dit vervolgens snel weer weggehaald.

Toch zou het ook kunnen dat de lancering wordt verdeeld over twee keynotes. De iPhone 12 zal in september het licht zien terwijl de iPhone 12 pro in oktober volgt. Door de coronauitbraak heeft de productie van de iPhone 12 pro vermoedelijk vertraging opgelopen. Het is dan ook niet meer dan realistisch dat dit model iets later aangekondigd zal worden.

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Een bekend design

Het lijkt erop dat de iPhone een bekend design krijgt, tenminste voor de oudere iPhone gebruikers. De iPhone 12 lijkt namelijk dezelfde hoekige bezels te krijgen als de iPhone 5. Nu heeft de iPhone 11 nog de ronde bezels, deze gebruikt Apple sinds het ontwerp van de iPhone 6. Niet gek dus om over te stappen op een nieuw ontwerp. Momenteel komen de hoekige bezels ook terug in de iPad Pro modellen.

A14 chip

Dat de iPhone 12 zal beschikken over een A14 chip lijkt vrijwel zeker. De specificaties van deze chip zijn nog niet bekend, maar het lijkt erop dat de chip zal beschikken over krachtige prestaties. Er gaan ook geruchten rond dat de A14 chip evenveel rekenkracht biedt als een 15-inch MacBook Pro. Als dit echt waar is dan lijkt de nieuwste iPhone een echte snelheidsmonster te worden.

Geen oplader meegeleverd

Dat iPhones prijzig zijn is wel bekend, gebruikers krijgen daar wel een kwalitatieve en strak ontworpen telefoon voor terug. Met de iPhone 12 gaat Apple waarschijnlijk wat wenkbrauwen doen fronsen. Er gaan namelijk geruchten dat de smartphone geleverd zal worden zónder adapter. Apple schijnt hiervoor te kiezen om kosten te besparen.

Bekijk ook:
Deze wachtwoorden moet je nooit gebruiken

Nieuwe kleur

Ook zal naar alle waarschijnlijk een nieuwe kleur toegevoegd worden aan de iPhone 12 serie. De kleur genaamd navy blue finish is een kleur die gemengd gaat met donker blauw en donker paars. Het is niet gek dat Apple een nieuwe kleur zal introduceren. Bij de iPhone 11 serie voegde Apple al de midnight green kleur toen.

De prijs

Hoeveel de iPhone 12 zal kosten is nog niet duidelijk. Toch lijkt het erop dat de smartphone minimaal 649 dollar zal kosten. Het duurste Pro model lijkt 1099 dollar te kosten.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.