pomeriaan doodgeslagen
Olena Afanasova© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Hondje doodgeslagen voor plassen op vloer

In het Zuid-Hollandse Gorinchem heeft zich afgelopen maandag een drama afgespeeld. Een pomeriaan had op de vloer geplast en dit heeft hem uiteindelijk zijn leven gekost. De pomeriaan kreeg een fatale klap van zijn eigenaresse.

Pomeriaan doodgeslagen

Maandagochtend kreeg de politie een melding binnen over een hond die doodgeslagen zou zijn. In de woning troffen de agenten inderdaad een dode pomeriaan aan. Het hondje had op de vloer gepakt, waarop de eigenaresse de dweil pakte om de vloer weer schoon te maken. Ze was echter zo boos dat ze het hondje een ‘forse tik' met de stok van de dweil gaf. Het hondje klapte door de impact tegen de muur aan en was opslag dood.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Dierenmishandeling

De 27-jarige eigenaresse is aangehouden voor dierenmishandeling en meegenomen voor verhoor in Dordrecht. Zij zal zich later ook nog voor de rechter moeten verantwoorden. Er was ook nog een chihuahua aanwezig. Deze is meegenomen door medewerkers van de dierenambulance. Er is sprake van zaakwaarneming voor de veiligheid van de chihuahua.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.