Kappers gaan weer open

Kappers openen vannacht hun deuren

0 Shares

Zoals we al weten, mogen de kappers vanaf 11 mei weer open. De versoepeling van de maatregelen hebben veel teweeg gebracht. Het loopt op dit moment storm kwa boekingen. We kunnen allemaal niet wachten om eindelijk weer eens onze haren fatsoenlijk geknipt te hebben. Ook de kappers zijn zo blij dat ze hun deuren weer kunnen openen, dat er zelfs kappers zijn die vannacht om 00:01 hun deuren openen!

Kappers weer open

Hoeveel kappers hun deuren vannacht zullen openen is niet bekend. Volgens een woordvoerder van de branchevereniging voor kappers zullen dit wel een hoop zijn. Dat is ook geen verrassing aangezien de vraag nu zo groot is dat het een logistieke puzzel wordt om iedereen in te plannen. Ook bedrijven met boekingssoftware zien een flinke groei. In drie dagen tijd zien zij boekingen die zij normaal in een maand krijgen.

Veiligheidsregels

Het is volgens de kappers wel belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. De klanten worden van tevoren gevraagd of zij gezondheidsklachten hebben. Ook moet er minimaal 1,5 tussen de klanten zitten. Het ANKO laat weten dat zij gemeenten hebben gevraagd om coulant te zijn met de openingstijden, dit door de grote hoeveelheid boekingen die zij krijgen als gevolg van de sluitingen.

Bekijk ook:
Hevige bosbranden in Italië: brandweer rukt zeker 800 keer uit

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.