Kappers gaan weer open
Saved Read later
Deel dit bericht

Kappers openen vannacht hun deuren

Zoals we al weten, mogen de kappers vanaf 11 mei weer open. De versoepeling van de maatregelen hebben veel teweeg gebracht. Het loopt op dit moment storm kwa boekingen. We kunnen allemaal niet wachten om eindelijk weer eens onze haren fatsoenlijk geknipt te hebben. Ook de kappers zijn zo blij dat ze hun deuren weer kunnen openen, dat er zelfs kappers zijn die vannacht om 00:01 hun deuren openen!

Kappers weer open

Hoeveel kappers hun deuren vannacht zullen openen is niet bekend. Volgens een woordvoerder van de branchevereniging voor kappers zullen dit wel een hoop zijn. Dat is ook geen verrassing aangezien de vraag nu zo groot is dat het een logistieke puzzel wordt om iedereen in te plannen. Ook bedrijven met boekingssoftware zien een flinke groei. In drie dagen tijd zien zij boekingen die zij normaal in een maand krijgen.

Veiligheidsregels

Het is volgens de kappers wel belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. De klanten worden van tevoren gevraagd of zij gezondheidsklachten hebben. Ook moet er minimaal 1,5 tussen de klanten zitten. Het ANKO laat weten dat zij gemeenten hebben gevraagd om coulant te zijn met de openingstijden, dit door de grote hoeveelheid boekingen die zij krijgen als gevolg van de sluitingen.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.