martien meiland rust
Saved Read later
Deel dit bericht

Familie Meiland wilt meer rust in 2021

In een gesprek met Beau laat de familie Meiland weten dat zij volgend jaar graag wat meer rust willen hebben. Ze willen meet aandacht besteden aan hun privéleven. Ondanks de hoge kijkcijfers van Chateau Meiland, hebben zij nog weinig plannen voor het nieuwe jaar.

Familie Meiland wilt rust

Dit jaar zijn Erica, Martien en Maxime vanuit Frankrijk terug naar Nederland verhuist. Ze wonen op dit moment in Hengelo. De familie wilt heel graag dat alles weer normaal wordt en dat ze meer rust krijgen. Erica vertelt dat er zelfs mensen zijn die foto's van de familie maken terwijl zij op de snelweg rijden. Dit terwijl ze juist verwacht had dat het wat rustiger zou worden nadat zij naar de Achterhoek verhuisd waren. Ook Martien Meiland zou het niet erg vinden als het wat rustiger wordt. Ze krijgen op dit moment veel aanbiedingen, en vinden alles leuk om te doen, maar iets meer tijd voor zijn privéleven zou hij wel waarderen.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Gaat Maxime samenwonen?

Maxime, de 25-jarige dochter van het stel, heeft al enkele maanden een relatie met Leroy. Hij is werkzaam als cameraman van de realitysoap. Zij leerden elkaar tijdens de opnames van het derde seizoen kennen. Maxime hoopt dat alles volgend jaar ook nog steeds goed zal lopen tussen hen. Ze is gelukkig met hem en hebben het leuk samen. Hoewel ze nog maar net in Hengelo woont, wilt ze uiteindelijk wel met hem samenwonen. “Dus wie weet, eind volgend jaar”, aldus Maxime zelf.

Loden Leeuw Martien Meiland

Martien Meiland heeft samen met Haribo een Loden Leeuw gekregen. Haribo heeft gewonnen met de meest irritante reclame van het jaar, en Martien Meiland als de meest irritante BN'er in een reclame. Het gaat om het bingospotje waarin Meiland te zien is. De reclame van de Vriendenloterij Bingo kreeg maar liefst 45% van de stemmen. Haribo kreeg 39% van de stemmen. Vorig jaar was Haribo ook al genomineerd. Haribo heeft dit jaar echter geweigerd om de prijs in ontvangst te nemen. Meiland is overigens wel blij met de prijs. Hij zegt er heel trots op te zijn en dat het een plekje naast zijn Televizierring zal krijgen.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.