in ,

Familie Meiland wilt meer rust in 2021

Ook heeft Martien Meiland een Loden Leeuw gewonnen

martien meiland rust

In een gesprek met Beau laat de familie Meiland weten dat zij volgend jaar graag wat meer rust willen hebben. Ze willen meet aandacht besteden aan hun privéleven. Ondanks de hoge kijkcijfers van Chateau Meiland, hebben zij nog weinig plannen voor het nieuwe jaar.

Familie Meiland wilt rust

Dit jaar zijn Erica, Martien en Maxime vanuit Frankrijk terug naar Nederland verhuist. Ze wonen op dit moment in Hengelo. De familie wilt heel graag dat alles weer normaal wordt en dat ze meer rust krijgen. Erica vertelt dat er zelfs mensen zijn die foto’s van de familie maken terwijl zij op de snelweg rijden. Dit terwijl ze juist verwacht had dat het wat rustiger zou worden nadat zij naar de Achterhoek verhuisd waren. Ook Martien Meiland zou het niet erg vinden als het wat rustiger wordt. Ze krijgen op dit moment veel aanbiedingen, en vinden alles leuk om te doen, maar iets meer tijd voor zijn privéleven zou hij wel waarderen.

Bekijk ook:
Ursula von der Leyen diep vernederd in Turkije

Gaat Maxime samenwonen?

Maxime, de 25-jarige dochter van het stel, heeft al enkele maanden een relatie met Leroy. Hij is werkzaam als cameraman van de realitysoap. Zij leerden elkaar tijdens de opnames van het derde seizoen kennen. Maxime hoopt dat alles volgend jaar ook nog steeds goed zal lopen tussen hen. Ze is gelukkig met hem en hebben het leuk samen. Hoewel ze nog maar net in Hengelo woont, wilt ze uiteindelijk wel met hem samenwonen. “Dus wie weet, eind volgend jaar”, aldus Maxime zelf.

Loden Leeuw Martien Meiland

Martien Meiland heeft samen met Haribo een Loden Leeuw gekregen. Haribo heeft gewonnen met de meest irritante reclame van het jaar, en Martien Meiland als de meest irritante BN’er in een reclame. Het gaat om het bingospotje waarin Meiland te zien is. De reclame van de Vriendenloterij Bingo kreeg maar liefst 45% van de stemmen. Haribo kreeg 39% van de stemmen. Vorig jaar was Haribo ook al genomineerd. Haribo heeft dit jaar echter geweigerd om de prijs in ontvangst te nemen. Meiland is overigens wel blij met de prijs. Hij zegt er heel trots op te zijn en dat het een plekje naast zijn Televizierring zal krijgen.

Bekijk ook:
De nieuwste trends in identiteitsfraude

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Quiz: Waar in Nederland zijn deze foto’s genomen?

diego armando maradona challenge

Wat is de Maradona Challenge?