efteling gasten boos
Saved Read later
Deel dit bericht

Efteling Logés boos over extra kosten

Mensen die vóór de coronacrisis al een overnachting bij de Efteling hebben geboekt zijn boos. Nu er extra maatregelen genomen worden om corona verspreiding tegen te gaan zijn de openingstijden veranderd. Dit betekent dat de bezoekers die al een overnachting hebben geboekt 25 euro extra moeten betalen om in juli en augustus ‘s avonds het park in te gaan.

Efteling openingstijden

De Efteling is al twee maanden dicht geweest door de uitbraak van het coronavirus, maar mag nu weer open. Voorwaarde is wel dat ze maar een derde van de normale capaciteit in het park kunnen laten. In de zomermaanden worden daarom twee tijdvakken ingesteld: van 09:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 22:00. De bezoekers die in het Eftelinghotel overnachten mogen overdag gewoon gratis het park in, maar moeten in de avonduren een extra kaartje kopen.

Efteling contractbreuk

Veel gasten noemen het woord contractbreuk. Toen de gasten de overnachting hadden geboekt, werd er gezegd dat zij onbeperkte toegang kregen. Nu blijkt dit achteraf dus niet het geval. Sommige gasten zeggen ook dat de Efteling hierover niet gecommuniceerd heeft met zijn gasten. Het pretpark, wat een van de leukste pretparken van Nederland is, zegt echter dat er geen sprake is van contractbreuk, omdat er niet op het kaartje stond dat het geldig was tot laat in de avond. De woordvoerder vertelt dat dit extra tijden zijn die niet onder de ‘onbeperkte toegang' vallen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.