in

sadsad

Efteling Logés boos over extra kosten

De gasten spreken over een contractbreuk

efteling gasten boos

Mensen die vóór de coronacrisis al een overnachting bij de Efteling hebben geboekt zijn boos. Nu er extra maatregelen genomen worden om corona verspreiding tegen te gaan zijn de openingstijden veranderd. Dit betekent dat de bezoekers die al een overnachting hebben geboekt 25 euro extra moeten betalen om in juli en augustus ’s avonds het park in te gaan.

Efteling openingstijden

De Efteling is al twee maanden dicht geweest door de uitbraak van het coronavirus, maar mag nu weer open. Voorwaarde is wel dat ze maar een derde van de normale capaciteit in het park kunnen laten. In de zomermaanden worden daarom twee tijdvakken ingesteld: van 09:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 22:00. De bezoekers die in het Eftelinghotel overnachten mogen overdag gewoon gratis het park in, maar moeten in de avonduren een extra kaartje kopen.

Efteling contractbreuk

Veel gasten noemen het woord contractbreuk. Toen de gasten de overnachting hadden geboekt, werd er gezegd dat zij onbeperkte toegang kregen. Nu blijkt dit achteraf dus niet het geval. Sommige gasten zeggen ook dat de Efteling hierover niet gecommuniceerd heeft met zijn gasten. Het pretpark, wat een van de leukste pretparken van Nederland is, zegt echter dat er geen sprake is van contractbreuk, omdat er niet op het kaartje stond dat het geldig was tot laat in de avond. De woordvoerder vertelt dat dit extra tijden zijn die niet onder de ‘onbeperkte toegang’ vallen.

Lees ook:
Bijna 600 leerlingen zijn niet komen opdagen op school

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De eikenprocessierups is er weer

De eikenprocessierups is er weer

oudste man ter wereld

Oudste man ter wereld overleden op 112-jarige leeftijd