blank

Donald Trump wilt maatregelen in VS versoepelen

0 Shares

Op 13 maart heeft president Donald Trump de noodtoestand uitgeroepen in de VS. Vandaag zou hij met maatregelen komen om de economie weer op gang te brengen, en dus de maatregelen te versoepelen.

Over de piek heen

Volgens Trump laten de statistieken zien dat zij nu over de piek heen zijn. Het is belangrijk dat ze waakzaam blijven, maar de agressieve aanpak zou goed werken volgens Donald Trump. Nu is dan ook het moment om de economie weer op gang te laten komen zodat de schade niet te groot is.

Epicentrum

De VS is het epicentrum van het coronavirus geworden. Er zijn tot op heden meer dan 30.000 besmette personen overleden. Wat betreft de economie heeft deze een harde klap gekregen. Miljoenen Amerikanen zijn hun baan kwijt als gevolg van het virus en de maatregelen. Maandag liet de president al weten dat hij de macht heeft om gouverneurs van verschillende staten te overrulen als zij hun burgers niet aan het werk willen zetten.

Bekijk ook:
Komt er een nieuwe coronagolf in Nederland?

Er is gisteren een telefonische vergadering geweest met vakbonden en het bedrijfsleven. Onder meer de bestuursvoorzitters van Facebook, Apple en Amazon deden hieraan mee. Ook vakbond de Interional Brotherhood of Teamsters heeft meegedaan aan deze vergadering. De topman hiervan heeft Trump geadviseerd alles pas weer open te laten gaan als het veilig is.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.