Kinderen die vastzitten in dingen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kinderen die vastzitten in dingen

Kinderen zijn nieuwsgierige wezens. Ze leren de wereld ontdekken door gebruik te maken van hun zintuigen. Ze stoppen alles in hun mond, stoppen hun vingers overal in, en smeren het resultaat zonder moeite op je televisie, designerbank of chihuahua. Ze kruipen, rennen en slepen zichzelf naar de verste uithoeken van het huis of de tuin en ontdekken op deze manier hun leefomgeving, wat soms niet zonder slag of stoot gaat.

De kinderen in deze video zitten in benarde posities, ze kwamen vast te zitten in ( en tussen ) allerlei voorwerpen, wat hilarische beelden oplevert. Ja, ook jij hebt als kind weleens ergens in vastgezeten, nu maar hopen dat je ouders dat niet op camera hebben vastgelegd. De kinderen in dit filmpje hebben minder geluk, en naar dat leedvermaak ga jij nu kijken. Pak een lolly, zet je mooiste lach op en geniet van deze beelden.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.