Dode ligt tien jaar in de vriezer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dode ligt tien jaar in de vriezer

In de Amerikaanse staat Utah heeft de politie een bizarre en vreemde vondst gedaan in een vrieskist. In de vrieskist lag de al tien jaar lang vermiste Paul Edwards Mathers. De man had een briefje bij zich met de tekst: “mijn vrouw heeft mij niet vermoord”.

Overleden

De vriezer waar de man in werd aangetroffen stond in het huis van zijn echtgenote, Jeanne-Sourone-Mathers. De vrouw was een natuurlijke dood gestorven, zittend in haar stoel. Na meerdere pogingen van de thuiszorg om bij de vrouw binnen te komen, werd de politie gebeld.

Ondertekend door notaris

Maar het was niet de vrouw in haar stoel wat een grote verrassing was voor de politie. In de keuken aangekomen troffen ze het lichaam van de man, inclusief briefje. Het briefje was ondertekend door een notaris.

Terminaal ziek

De oorlogsveteraan was zeer waarschijnlijk terminaal ziek. Hij werd vermoedelijk in de vriezer gelegd tussen 4 februari 2009 en 8 maart 2009. Op dit moment onderzoekt de politie waarom de vrouw het lichaam in de vriezer heeft bewaard. Waarschijnlijk heeft ze het lichaam verborgen gehouden om de uitkering voor oorlogsveteranen te kunnen blijven krijgen.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.