Dode ligt tien jaar in de vriezer

0 Shares

In de Amerikaanse staat Utah heeft de politie een bizarre en vreemde vondst gedaan in een vrieskist. In de vrieskist lag de al tien jaar lang vermiste Paul Edwards Mathers. De man had een briefje bij zich met de tekst: “mijn vrouw heeft mij niet vermoord”.

Overleden

De vriezer waar de man in werd aangetroffen stond in het huis van zijn echtgenote, Jeanne-Sourone-Mathers. De vrouw was een natuurlijke dood gestorven, zittend in haar stoel. Na meerdere pogingen van de thuiszorg om bij de vrouw binnen te komen, werd de politie gebeld.

Ondertekend door notaris

Maar het was niet de vrouw in haar stoel wat een grote verrassing was voor de politie. In de keuken aangekomen troffen ze het lichaam van de man, inclusief briefje. Het briefje was ondertekend door een notaris.

Terminaal ziek

De oorlogsveteraan was zeer waarschijnlijk terminaal ziek. Hij werd vermoedelijk in de vriezer gelegd tussen 4 februari 2009 en 8 maart 2009. Op dit moment onderzoekt de politie waarom de vrouw het lichaam in de vriezer heeft bewaard. Waarschijnlijk heeft ze het lichaam verborgen gehouden om de uitkering voor oorlogsveteranen te kunnen blijven krijgen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.