in

Het leukste kerstdobbelspel vind je hier!

Kerstcadeautjes kopen, de menukaart van het kerstdiner samenstellen en dan ook nog die eindejaarsdeadlines De periode rondom de feestdagen is al druk genoeg. Je hebt dan ook echt geen tijd, zin en gelegenheid om ook nog een heel dobbelspel voor kerst in elkaar te gaan zitten draaien. Gelukkig biedt kerstdobbelspel.nl de oplossing voor iedereen die last heeft van tijdsnood of niet in het bezit is van genoeg creativiteit. 

Het kerstdobbelspel

Op kerstdobbelspel.nl vind je het meest gespeelde dobbelspel van Nederland en geef de mensen eens ongelijk. Alles wat je nodig hebt om dit spel in elkaar te zetten is een printer, papier voor in de printer en een schaar. Ohja, een dobbelsteen is ook nog wel handig. Het dobbelspel bestaat uit 3 rondes inclusief posters en 45 opdrachtenkaartjes. Ook wanneer je niet bekend bent met het spel is deze makkelijk te spelen.

Extra spelelementen

Ook kan je er voor kiezen om extra spelelementen toe te voegen aan het dobbelspel. Met de jackpot uitbreiding kan er, zoals de naam al zegt, een jackpot vol met cadeautjes gewonnen worden. Voor de Triviantfanaten onder ons is er ook een Triviant uitbreiding, waarbij het dobbelspel gecombineerd wordt met vragen uit het Triviantspel. Wil je wat meer afwisseling in het spel? Kies er dan voor om 18 extra opdrachten toe te voegen aan het kerstdobbelspel. Voor welke variant van het kerstdobbelspel je ook gaat, je hebt gegarandeerd een leuke avond met jouw vrienden en familie.

Bekijk ook:
Eerste trailer horrorfilm: The Seventh Day

Extra talen

Het kerstdobbelspel gaat internationaal! Er is namelijk ook een Engelse en Spaanse versie van het dobbelspel te downloaden. Wel zo leuk dat je buitenlandse familielid ook snapt wat jullie eigenlijk aan het doen zijn.

Enthusiast

Geschreven door Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Dode ligt tien jaar in de vriezer

      Nieuwe Mac Pro: Luxe versie kost ruim € 62.000 excl. monitor