Boris Johnson boekt grote overwinning 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Boris Johnson boekt grote overwinning

Boris Johnson, de man achter het hele Brexit-verhaal, heeft bij de verkiezingen een absolute meerderheid behaald. Hierdoor kan de huidige Engelse premier de Brexit-deal ongestoord doorvoeren. Omdat nog niet alle stemmen op dit moment geteld zijn zal de overwinning en de meerderheid in het Lagerhuis naar verwachting nóg groter worden.

Voor eind januari uit de EU

Dankzij de overwinning van Boris Johnson is het nu mogelijk om voor het einde van januari uit de Europese Unie te stappen. Het is niet alleen de wens van Johnson om zo snel mogelijk uit de Europese Unie te stappen, met zo'n groot verschil zijn er ook heel veel inwoners van het Verenigd Koninkrijk die aangeven uit de EU te willen stappen.

Terughoudend op social media

Na de verkiezingen is Johnson ineens vrij relaxed. Waar hij normaal gesproken altijd zijn zegje klaar heeft, duurt het nu even voor we iets horen. Na de exit poll plaatst de Engelse premier een tweet waarin hij iedereen bedankt voor het stemmen. Daarnaast bedankt hij ook de vrijwilligers van de stemkantoren.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.