5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 Inspiratietips voor tafelonderstellen

Ben je op zoek naar een nieuw tafelonderstel voor je tafel? Laat je dan hier inspireren! In dit artikel geven we 5 inspiratietips voor tafelonderstellen. 

Tafelonderstel vervangen

Een tafelonderstel vervangen doe je meestal om een van de twee volgende redenen:

  1. Je wilt het tafelonderstel vervangen omdat je toe bent aan een nieuwe stijl.
    Het huidige tafelonderstel van je tafel past niet meer bij deze tijd, of bij de inrichting van de rest van je huis. Het tafelblad is nog prima, maar je wilt wel een nieuwe en frisse look. Met behulp van een nieuw tafelonderstel krijgt je tafel een tweede leven. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!
  2. Je wilt het tafelonderstel vervangen omdat je een lagere of hogere zithoogte nodig hebt. Het kan voorkomen dat je tafel net iets te laag of net iets te hoog is. Dat klinkt misschien niet als een groot probleem, maar het kan wel vervelende gevolgen hebben. Als de hoogte niet goed is afgesteld op de gebruiker kunnen er fysieke klachten ontstaan. Dat wil je het liefste voorkomen, en dat kan dus met een onderstel met precies de juiste maat.

Goed om te weten: zitklachten ontstaan normaal gesproken niet meteen bij gebruik van een nieuw meubelstuk. Meestal krijg je die pas na een paar maanden. Het kan dus even duren voordat je voelt dat de hoogte van je meubelstuk niet ideaal voor je is.

Ben je op zoek naar een nieuw tafelonderstel, maar heb je geen idee wat er beschikbaar is op de markt. Lees dan verder! We hebben 5 inspiratietips met trendy tafelonderstukken. Wie weet heb jij straks een van deze onderstellen onder jou tafel staan!

1. Witte X tafelpoten

Deze witte stalen X-poten zijn perfect voor multifunctionele tafels. Met dit tafelonderstel krijgt je tafel een extra stoere look. De X-poten zijn ook in het zwart beschikbaar.

5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 18

2. Zwarte U tafelpoten

Deze zwarte stalen U-poten zijn ook een uitstekende optie om je tafel een nieuwe look te geven. Het voordeel van dit tafelonderstel – ten opzichte van de X-poten – is dat je iets meer beenruimte hebt. De U-poten zijn ook in het wit beschikbaar.

5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 19

3. Witte trapezium tafelpoten

Een andere hippe optie voor je tafel zijn de witte trapezium tafelpoten. De witte kleur geeft een frisse look, maar ze zijn voor de liefhebbers ook in het zwart te verkrijgen.

5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 20

4. Zwarte matrix tafelonderstel

Met een zwarte matrix tafelonderstel krijgt je tafel pas echt een uniek uiterlijk. Het stoere tafelonderstel is vooral populair voor boomstamtafels!5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 21

5. Zwarte gekruiste V tafelonderstel

Wil je echt een interieurstatement maken met je tafel, kies dan voor een zwarte gekruiste V tafelonderstel. Met dit onderstel wordt je tafel de eyecatcher van de ruimte! Net zoals het zwarte matrix tafelonderstel is het zwarte gekruiste V tafelonderstel zeer geschikt voor boomstamtafels.

5 Inspiratietips voor tafelonderstellen 22

Tafelonderstel kopen

Ben je na het lezen van deze inspiratietips geïnteresseerd geraakt in een van deze tafelonderstellen? Dan verwijzen we je graag door! In Nederland kan je terecht op deze website voor tafelpoten. En in België kan je terecht op deze website voor tafelpoten.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.