baby krijgt cocaine binnen
Saved Read later
Deel dit bericht

Baby krijgt cocaïne binnen door fout ouders

De rechter in Gent heeft vandaag bepaald dat een stel de cel in moet. Aanleiding hiervoor was hun baby die cocaïne binnenkreeg door hun schuld. De baby was op dat moment één jaar oud.

Baby krijgt cocaïne binnen

Vorig jaar werd de baby binnengebracht op de spoedeisende hulp in Gent. Na onderzoek bleek dat er sporen van cocaïne en methadon in de buik zat. De ouders waren drugsverslaafden en hadden samen drugs gebruikt die dag. Waarschijnlijk had de baby de middelen op de vloer gevonden en is hij op onderzoek gegaan zoals alle baby's doen.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

Straf

Beide ouders krijgen celstraf opgelegd en een boete. De vader heeft 30 maanden celstraf gekregen, de moeder 14 maanden. Ze moeten allebei een boete betalen van 8000 euro. Het stel heeft nog vier andere kinderen dis nu dus ergens anders opgevangen moeten worden. De man en vrouw hebben voor de rechter verklaard dat zij in de toekomst niets meer met elkaar te maken willen hebben. De baby is gelukkig ondertussen hersteld.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.