in

Baby krijgt cocaïne binnen door fout ouders

De ouders zijn beide veroordeeld tot celstraf en krijgen een boete

baby krijgt cocaine binnen

De rechter in Gent heeft vandaag bepaald dat een stel de cel in moet. Aanleiding hiervoor was hun baby die cocaïne binnenkreeg door hun schuld. De baby was op dat moment één jaar oud.

Baby krijgt cocaïne binnen

Vorig jaar werd de baby binnengebracht op de spoedeisende hulp in Gent. Na onderzoek bleek dat er sporen van cocaïne en methadon in de buik zat. De ouders waren drugsverslaafden en hadden samen drugs gebruikt die dag. Waarschijnlijk had de baby de middelen op de vloer gevonden en is hij op onderzoek gegaan zoals alle baby’s doen.

Straf

Beide ouders krijgen celstraf opgelegd en een boete. De vader heeft 30 maanden celstraf gekregen, de moeder 14 maanden. Ze moeten allebei een boete betalen van 8000 euro. Het stel heeft nog vier andere kinderen dis nu dus ergens anders opgevangen moeten worden. De man en vrouw hebben voor de rechter verklaard dat zij in de toekomst niets meer met elkaar te maken willen hebben. De baby is gelukkig ondertussen hersteld.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 duurste materialen op aarde

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      horeca naar de rechter

      Horeca stapt dinsdag naar de rechter om coronasluiting aan te vechten

      Week 42 Nieuwsquiz