Wat is de volgende stap naar duurzaamheid? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is de volgende stap naar duurzaamheid?

We proberen steeds duurzamer te leven, en er komen steeds betere innovaties op de markt. Toch kan het af en toe lastig zijn om te bepalen wat nu de volgende stap gaat zijn in jouw duurzame leefstijl. Gelukkig hebben wij het antwoord voor jou, en het is er een waar je niet gelijk aan zou denken.

Ondergoed

Ja ja, daar had je niet aan gedacht! We proberen altijd zo duurzaam mogelijk te leven door het voedsel wat we maken, de producten die we gebruiken en de energie die we verbruiken. Maar we denken eigenlijk nooit aan ons ondergoed. Ook ons ondergoed kan gewoon duurzaam zijn. Tevens is het ook gewoon fijn om duurzaam ondergoed te hebben, want wie wil er nu om de zoveel tijd zijn onderbroeken verplicht vervangen omdat ze al versleten zijn? We hebben al velen soorten voorbij zien komen, maar tot nu toe is Mellowood toch wel de beste variant die wij gevonden hebben. Maar wat is Mellowood nu precies?

Wat is Mellowood?

De term Mellowood staat voor een unieke en duurzame stof waarvan Undiemeister de exclusieve licentie heeft. Het is zijdezacht met een snelle vochtopname en sneldrogend. De voordelen van het dragen van Mellowood underwear is dat het maximaal ventileert, anti-bacterieel is en nauwelijks zijn vorm verliest. Ook na het wassen blijven de kleuren altijd mooi. De exclusieve licentie maakt het wel zo dat het maar op één plek beschikbaar is, maar dat maakt het misschien ook juist weer fijn. Je hebt daardoor niet te maken met allerlei verschillende prijzen en weet gelijk waar je aan toe bent.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Wat is het verschil met bamboe?

Uiteraard zijn er wel meer soorten materialen die duurzaam zijn als het om ondergoed gaat, maar je moet Mellowood in principe zien als de next generation. Bamboe kan bijvoorbeeld wel krimpen of pillen, en belooft ook niet altijd kleurvastheid. Daarnaast hoeft bamboe ondergoed niet altijd duurzaam geproduceerd te zijn. Natuurlijk betekent dit niet dat bamboe ondergoed gelijk slecht is, het is nog altijd duurzamer dan ‘gewoon' ondergoed. Dus koop gewoon lekker die Mellowood boxershorts in plaats van die bamboe boxershorts en weet dat jij nog beter bezig bent om duurzaam te leven!

Waarom is het belangrijk om duurzaam te leven?

Eerlijk gezegd merken we langzaam maar zeker dat de manier van ons leven toch wel invloed heeft op de aarde. We zijn dan ook de afgelopen jaren flink bezig geweest met manieren vinden om onze bijdrage hierin te verminderen. Zo zijn er bijvoorbeeld al energiezuinige auto's, moeten we steeds vaker gebruik maken van groen gas en wordt er op veel plekken al een verbod gemaakt voor plastic. Maar wij vinden dat als je iets goed wilt doen, dat je er ook honderd procent voor moet gaan. Tevens bespaart het jou ook nog eens geld als je duurzaam leeft. Duurzame producten zijn meestal van betere kwaliteit waardoor je minder vaak nieuwe setjes moet kopen. Het is toch wel fijn als je niet elke keer nieuwe onderbroeken mee moet nemen omdat er alweer gaten in zitten, toch?

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.