blank

33-jarige verdachte van dubbele moord in Pathé bioscoop opgepakt

0 Shares

Zojuist is bekend geworden dat de verdachte van de dubbele moord in de Pathé bioscoop, de 33-jarige Ergün S. is opgepakt in de buurt van Groningen. Bij zijn aanhouding zijn ook meerdere schoten gehoord, waarbij Ergün S. gewond zou zijn geraakt. De politie geeft aan dat hij onder begeleiding naar het ziekenhuis is gebracht om aan zijn wonden te worden behandeld.

De verdachte is een oude bekende van de politie. Zo is hij eerder aangehouden voor het rijden onder invloed van cannabis en stond hij in 2018 ook voor de rechter vanwege het feit dat hij diverse agenten had geschopt en geslagen toen hem werd verteld dat hij een huis moest verlaten. In Groningen is hij ook nog eens een hotel uitgezet omdat hij rookte op zijn kamer. Alle ingrediënten voor de kwalificatie van ‘verwarde man’ zijn derhalve aanwezig, te meer daar de familie nu al heeft aangegeven dat zijn niet begrijpen dat hij hiertoe in staat is. “Hij is onschuldig tot het tegendeel is bewezen” aldus een familielid van de verdachte.

Bekijk ook:
Massale hulp voor Limburgers komt goed op gang

Mislukte overval

De eerste berichten over de slachtoffers geven aan dat het een echtpaar van in de vijftig uit Slochteren betreft die als schoonmakers in de bioscoop werken. Het lijkt erop dat de dader via een nooduitgang naar binnen is geglipt toen één van de twee slachtoffers het vuilnis buiten zette. Hierna lijken de dader en de slachtoffers elkaar tegen zijn gekomen waarbij de slachtoffers gruwelijk zijn toegetakeld. De lichamen zijn in het trappenhuis op de eerste en tweede verdieping aangetroffen.

Het is uitzonderlijk dat de politie zo snel al het volledige signalement en de volledige naam van de verdachte hebben vrijgegeven. Men lijkt er dus vrij zeker van te zijn geweest naar wie moest worden gezocht, ook onderbouwd door beelden van beveiligingscamera’s, waar Ergün S. duidelijk herkenbaar op stond. Het is de politie nog steeds niet duidelijk wat de verdachte in Groningen had te zoeken. Hij staat ingeschreven in Rotterdam en had, voor zover bekend, geen reden om in Groningen te zijn.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.