10 bizarre fetisjen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 bizarre fetisjen!

We doen ‘het' allemaal. Soms vol liefde en passie, soms puur voor de lust. We houden er van, het verrijkt ons leven. Sommige mensen gaan echter net dat stapje verder, altijd opzoek naar iets nieuws. Wij hebben een lijstje gemaakt met 10 bizarre fetisjen, sommige zijn raar, andere zijn ronduit walgelijk en sommige zo gruwelijk dat we ze gelukkig verboden hebben gemaakt. Hier zijn 10 bizarre fetisjen!

10 – Adult babies

Adult babies, sommige onder ons denken terug aan hun kindertijd en dan vooral de eerste jaren. Sommige van ons denken terug aan die eerste jaren en denken, die wil ik terug! Als klap op de vuurpijl zijn er mensen die vervolgens alles uit de kast halen om weer even in de huid van de baby te kruipen. Adult babies, gewoon weer lekker in de luier plassen, in de box spelen met een knuffel en huilen als het tijd is voor een flesje. Leven de baby!

9 – Deurknop likken

We openen gemiddeld acht keer per dag een deur. Voor sommige is het openen van de deur echter nog lang niet voldoende. Een deurknop, dat is natuurlijk een mega sexy ding…..De deurknop die moet je likken als een ijsje! Hoe meer mensen de deurknop gebruiken hoe beter. De deurknop in het eigen huis is voor de liefhebbers van deze fetisj niet genoeg, liever gaan ze voor de deurknop van het kantoor. De deurknop van de openbare bibliotheek is natuurlijk ook goed en de echte liefhebber geeft een flinke lik aan de deurknop van het openbare toilet.

8 – Mechanophilia

Auto's, vooral mannen vinden ze super leuk. Er zijn zelfs mannen die ze zo leuk vinden dat ze de uitlaat gebruiken voor……. ja je hebt het goed geraden seks! De liefde voor de auto is zo groot dat ze ‘hem' er lekker in stoppen. De wetenschappelijke naam voor deze fetisj: Mechanophilia. Hoe vaak komt het voor? Vaker dan je denkt echter cijfers zijn er niet want wie wil nu toegeven dat ze seks hebben met de auto.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

7 – Eproctophilia

Niet te verwarren met Pygophilia waarbij iemand extreem aangetrokken is tot de billen. Eproctophilia is het houden van……scheten! Het kan zijn dat iemand ervan houd om in het gezicht van een ander een scheet te laten, maar ook dat iemand opgewonden raakt van het opsnuiven van de scheet van iemand anders. Een winderige fetisj dus als je iemand chili con carne ziet eten, zou het zomaar de voorbereiding kunnen zijn op een heerlijke avond gevuld met Eproctophilia!

6 – Forniphilia

Forniphilia, opgewonden raken door het zijn van een meubelstuk. Het kan een tafel zijn (zie afbeelding) maar ook een lamp, voetenbankje of ander meubel. Sinds Allen Jones in de jaren 70 is deze fetisj vrij populair geworden. Allen Jones een kunstenaar gebruikte namelijk veelvuldig Forniphilia in zijn kunst. Mensen vonden het prachtig en bliezen zijn werk het leven in met deze bijzondere fetisj.

5 – Coprophilia

Het start misschien allemaal met het tamelijk onschuldige Pygophilia, vervolgens maakt men de overstap naar Eproctophilia en voor je het weet ben je verslaafd aan Coprophilia! Je hebt het je hond (of de hond van iemand anders) vast wel eens zien doen. Even een hapje proeven van de drol. Naast honden zijn sommige mensen ook helemaal fan van poep. Het zien van poep, het ruiken aan poep, het zichzelf of een ander insmeren met poep. Het eten van poep……Ewww! Bekend onder meerdere namen zoals: Scat, Kaviaar, Scatophilia.

4 – Vorarephilia

Eten, we doen het allemaal. Een lekker biefstukje is altijd welkom, sommige onder ons eten echter liever een stukje mens. Het eten van een stukje mensenvlees Vorarephilia is precies dat. Het is echter nog meer, het door een ander laten opeten van een stukje van jouw vlees is namelijk ook onderdeel van deze fetisj. Sommige houden het bij genitaliën andere eten vrijwel alles. Soms overleeft de gegetenen soms niet, mensen vlees dat is waar het om draait. Rauw, gekookt, gebakken allemaal prima!

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

3 – Necrophilia

Seks met een stoffelijk overschot, het is iets waar je misschien niet gelijk aan zult denken bij een lijst met fetisjen. Maar zoals wel meer fetisjen kan het voor sommige onder ons niet gek genoeg zijn. Necrophilia is een ding, geregeld is er de arrestatie van de schouwarts omdat hij……seks heeft met de doden. Voor sommige geld hoe korter na de dood hoe beter, weer andere graven liever even iemand op om eens flink van bil te gaan. In vrijwel alle landen verboden en niet geheel zonder gezondheidsrisico's een fetisj waar wij in ieder geval zo ver mogelijk vandaan blijven.

2 – Bestiality

Seks met dieren! Al sinds de oudheid neemt men het ervan, seks met de hond, een paard een geit. Tegenwoordig gelukkig verboden maar in sommige regio's van de wereld nog vaak beoefend denk daarbij aan Noord-Afrika de term ‘geitenneuker' sluit aan bij deze fetish. Dieren dus, tja het is maar waar je van houd. Wij zijn in ieder geval blij dat deze vorm van seksueel gedrag in Nederland verboden is.

1 – Bug Chasers

Een SOA, dat willen we natuurlijk graag voorkomen, er zijn echter ‘bug chasers' en die willen er juist super graag een oplopen. Ze gaan opzoek naar mensen met HIV en hebben onveilige seks in de hoop besmet te raken. De persoon die de andere besmet is de ‘giver/breeder' en de persoon die HIV krijgt is daarna ‘pozed up'. Bug Chasers zijn dus actief opzoek naar HIV om besmet te raken. Sommige zullen daarna ‘gever/breeder' worden om zo andere te ‘helpen' om HIV te krijgen. Deze fetisj krijgt plek nummer 1 omdat het zo bizar is. Tevens brengt het ook mensen in gevaar die misschien helemaal geen HIV willen krijgen (zoals de meeste van ons) omdat er door de fetisj steeds meer nieuwe HIV patienten bij komen. Een docu over deze vorm van ‘vermaak' zie je hier onder.

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.