Zo kan je LED strips gebruiken in huis 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo kan je LED strips gebruiken in huis

Een huis kan niet zonder verlichting in de vorm van lampen, maar heb je weleens overwogen om ook andere soorten verlichting in je interieur te gebruiken? Met LED strips kan je de sfeer in huis op een positieve manier beïnvloeden, waardoor je interieur er nog beter uitziet. Wil je weten wat je allemaal kan doen met LED strips? Dan moet je snel verder lezen!

LED strips in de keuken

Een groot voordeel van een LED strip is dat je hiermee makkelijk verlichting kan plaatsen op plekken waar traditionele verlichting minder praktisch is. Vanwege dit voordeel kan LED verlichting goed uitpakken in de keuken. Zo kan je LED strips plaatsen onder hangende keukenkastjes. Hiermee krijg je voldoende licht in de keuken, zonder dat de verlichting in de weg staat.

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 22

LED strips in de woonkamer

In de meeste woonkamers vind je doorgaans wat standaard lampen, maar als je op zoek bent naar iets originelers dan zijn LED strips misschien precies wat je zoekt. Met LED verlichting kan je op een speelse manier ook extra sfeer geven aan de woonkamer. Zo kan je LED strips aanbrengen op de muren van de woonkamer en die combineren met panelen, zoals je op de onderstaande foto kan zien.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 23

LED strips voor het plafond

LED verlichting is ook uitermate geschikt voor het plafond. Zo kan je LED strips plaatsen op het plafond voor een extra sfeer effect, maar met voldoende strips kan je hiermee ook andere traditionele verlichting compleet vervangen.

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 24

LED strips op de vloer

LED strips kan je dus gemakkelijk op de muren en het plafond laten plaatsen, maar ook de vloer kan een goede plek zijn voor een paar strips. Met LED verlichting op de vloer weet je in ieder geval zeker dat je altijd precies kan zien waar je loopt. LED strips zijn daarmee niet alleen een aanwinst voor de sfeer in de ruimte, maar ook goed voor de veiligheid in huis.

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 25

LED strips in de slaapkamer

In de slaapkamer zijn LED strips ook een echte aanrader. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de verlichten achter je bed te plaatsen. Zo heb je altijd genoeg licht om in bed een boekje te lezen. Daarnaast zijn een paar LED strips rondom – of zelfs in – je klerenkast ook geen slecht idee. Zo kan je al je kleren ook in het donker nog vinden!

Bekijk ook:
Tijd voor een update: de grootste keukentrends voor 2024

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 26

LED strips voor de gang

Je kan LED verlichting ook gebruiken voor de gang. Op de gang heb je vaak geen plek om wat lampen te plaatsen, dus hierbij kan een LED strip een goed alternatief zijn. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om LED strips op het plafond van de gang te plaatsen. Dit kan een chique effect geven, en dat is goed te zien op de onderstaande foto.

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 27

LED strips in de tuin

LED strips zijn ook een goede toevoeging voor je tuin. Met een paar LED strips kan je namelijk op een makkelijke manier het pad of trap naar je huis verlichten. De tuin en het huis zijn hiermee ook in het donker nog goed te betreden. Daarnaast kan je met LED verlichting ook in de tuin extra sfeer aanbrengen!

Zo kan je LED strips gebruiken in huis 28

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.