Waarom kiezen voor een hout beton schutting? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom kiezen voor een hout beton schutting?

Bent u aan het nadenken over een schutting voor in uw tuin, dan kan een hout beton schutting een goede keuze zijn. En zijn namelijk verschillende voordelen die de hout beton schutting de perfecte tuinafscheiding maken.

Sterk

Het belangrijkste voordeel van een hout beton schutting is dat dit een zeer sterke tuinafscheiding is. Betonpalen zijn stevig en houden tuinschermen van hout goed op hun plaats, een hout beton schutting zal dan ook niet snel omwaaien.

Duurzaam

Ook duurzaamheid is een groot voordeel van een hout beton schutting. Het heeft een lange levensduur omdat de betonnen palen niet gaan rotten zoals bij houten palen het geval kan zijn. Daarnaast is er een betonband die ervoor zorgt dat een houten tuinscherm niet in contact komt met de grond. Er kan daardoor geen vocht uit de grond in het hout trekken en dat voortkomt rotten. Een hout beton schutting gaat dus langer mee dan een schutting die volledig van hout gemaakt is.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Veel mogelijkheden

Er is altijd wel een hout beton schutting die bij uw tuin past, omdat er heel veel mogelijkheden zijn. Of u nu houdt van een moderne uitstraling of juist een neutrale schutting wilt, alles is mogelijk. Vrijwel alle houten tuinschermen kunnen gecombineerd worden met betonpalen.

Voor een natuurlijke uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichte betonpalen met een tuinschermen van lichtgekleurd hout. Douglas hout is dan bijvoorbeeld een mooie keuze. Met een hout beton schutting douglas heeft u het voordeel van de duurzaamheid van het beton en de natuurlijke, landelijke uitstraling van het douglashout.

Als de schutting wel wat meer aanwezig mag zijn, is de combinatie van antraciet beton en de warme kleur van hardhout een aanrader. Bovendien kunt u ervoor kiezen om in plaats van een lage betonband een hoge betonplaat onder het tuinscherm te plaatsen. Hierdoor is het beton nadrukkelijker aanwezig en dat zorgt voor een robuust effect.

Wilt u graag een moderne hout beton schutting? Ook dat kan door donker beton te combineren met een zwart houten tuinscherm. En wilt u graag alles onderhoudsvrij? Dan kunt u het beton ook combineren met een composiet tuinscherm. Composiet is gemaakt van houtvezel en kunststofvezel. Hierdoor is het goed bestand tegen vocht en heeft het geen onderhoud nodig.

Bekijk ook:
Hier moet een eigentijdse badkamer aan voldoen

Voorbeelden

Bent u op zoek naar voorbeelden van hout beton schuttingen? Online is veel inspiratie te vinden. Bijvoorbeeld op de site van tuinafscheiding.nl. Hier staan veel voorbeelden en kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.