Drie bestemmingen om geld voor opzij te zetten 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Drie bestemmingen om geld voor opzij te zetten

Ben je plannen aan het maken voor je eerstvolgende vakantie? Of oriënteer je je nog op prachtige locaties waar de gemiddelde toerist meestal niet komt? Voor dit soort reizen heb je in elk geval altijd minimaal twee dingen nodig:

  1. geen vliegangst en
  2. flink wat budget.

Als je slim met je geld omgaat, heb je op dit moment wellicht al meer dan genoeg geld opzij gezet voor dit soort reizen. Maar heb je dat nog niet: niet getreurd. Het is nooit te laat om daar alsnog mee te beginnen. Bijvoorbeeld door een beleggingsrekening te openen. Niet dat je dan meteen dit jaar nog op reis kunt. Maar als je je vermogen maar lang genoeg laat groeien, komt vanzelf een keer dat extra budget vrij voor die speciale reis. En waar je dan het beste heen kunt gaan? Wij hebben drie bestemmingen voor je uitgezocht waar je hoogstwaarschijnlijk met alle liefde geld aan wilt uitgeven.

#1 Patagonië

Als je het hebt over een van de mooiste plekken op aarde, dan behoort Patagonië daar zeker toe. Het is gelegen in het zuiden van de landen Argentinië en Chili en een echt niemandsland waar de natuur zijn gang kan gaan. Je moet natuurlijk wel een liefhebber van outdoor en natuur zijn om hierheen te gaan. De reis duurt uiteraard eventjes, maar is werkelijk elke seconde waard. Vooral het Argentijnse deel is sensationeel. Doe er bijvoorbeeld een ijstrekking op het eeuwige ijs van de Perito Moreno-gletsjer of maak urenlange hikes naar de meest schitterende bergtoppen. Onderweg kom je werkelijk niemand tegen en het lijkt alsof je op een andere planeet bent beland.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

#2 Guadeloupe

Zoek je iets meer naar het paradijs, dan is Guadeloupe (ofwel het Franse paradijs in de Cariben) uitermate geschikt. Nog maar weinig vakantiegangers weten deze plek te vinden en dat is nu precies ook wat er zo heerlijk aan is. Het land bestaat uit zes veelzijdige eilanden en is de hemel op aarde voor duikers, surfers, wandelaars en natuurliefhebbers. Snuif de cultuur en de indrukwekkende geschiedenis op, maak schitterende hikes naar verborgen watervallen of ga heerlijk ontspannen onder de wuivende palmbomen.

#3 Northern Territory in Australië

Meestal kiezen mensen die naar Australië afreizen om de oostkust van dit land te bezoeken. Op zich een prima keuze maar het kan ook heerlijk zijn om de wat minder toeristische plekken van Australië eens te gaan ontdekken. Daarvoor moet je dan echt naar Northern Territory, een verborgen parel waarbij een groot deel van de staat bestaat uit Nationale Parken. Je vindt er dus adembenemende landschappen en kunt oog in oog komen te staan met het Australische wildlife. Neem een duik bij een van de mooiste watervallen van Australië of beleef een culinair avontuur. Dit gebied biedt je uiteenlopende mogelijkheden die je een onvergetelijke vakantie gaan bezorgen.

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

Als je dus (bijvoorbeeld door te beleggen) flink wat geld opzij hebt weten te zetten, is een van deze reisbestemmingen meer dan de moeite waard om je euro’s aan te besteden. Dat wordt vast en zeker een reis om nooit te vergeten.

Beleggen kent risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.