Tover je huis om in een wellnesscentrum 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Tover je huis om in een wellnesscentrum

Het bezoeken van wellnesscentra lijkt populairder als ooit te voren. De afgelopen jaren gingen we massaal naar de sauna of naar de spa. Het brengen van een bezoek aan een wellnesscentrum brengt een hoop gezondheidsvoordelen met zich mee, zoals het verlichten van pijn en stress en je komt er natuurlijk heerlijk tot rust. Dat weten we allemaal, maar wat minder mensen weten is dat wellnessproducten zoals een jacuzzi tegenwoordig goed betaalbaar zijn. Zeg nou zelf: hoe heerlijk zou het zijn om je eigen spa-ervaring in huis te halen? 

Je eigen thuisspa creëren 

Tegenwoordig hoef je de deur niet perse meer uit om te kunnen genieten van de ultieme spa-ervaring. Zoals ik in de inleiding van dit artikel al aangaf, wordt het namelijk steeds gemakkelijker om een gedeelte van je eigen huis om te toveren in je persoonlijke spa. Hoeveel mensen dromen er wel niet van om een jacuzzi in huis te hebben? Na een zware werkdag even optimaal ontspannen… of misschien om lekker te relaxen met vrienden of je geliefde onder het genot van een drankje. Ideaal!

Bekijk ook:
Investeren in warmtepompen: kosten, voordelen en subsidies uitgelicht

Veel mensen denken dat een jacuzzi een hoop geld moet kosten, maar tegenwoordig valt dit best wel mee. Een eigen jacuzzi kun je namelijk al voor een paar honderd euro in huis halen. Het gaat daarbij om een opblaasbare variant en deze brengt verschillende voordelen met zich mee ten opzichte van een traditionele jacuzzi:

  • Een opblaasbare spa of jacuzzi is flexibeler dan een traditionele jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi of spa is namelijk gemakkelijker te verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld ‘s zomers buiten zetten en ‘s winters binnen plaatsen.
  • Een opblaasbare jacuzzi of spa is goedkoper in aanschaf én onderhoud.
  • Een opblaasbare spa of jacuzzi is doorgaans energiezuiniger.

Andere tips voor de optimale spa-ervaring

Om je eigen spa-ervaring compleet te maken zijn er nog een aantal dingen die je zelf kunt doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een eigen ‘spa-hoekje’ in te richten. Zo kun je een kast inrichten met lekkere handdoeken, badjassen en verzorgingsproducten voor je hoofd en huid, zoals een lekkere scrub en shampoo. Daarbij mag ook een lekkere aroma voor in de jacuzzi natuurlijk niet ontbreken!

Tenslotte is het erg belangrijk om de juiste sfeer te creëren. In wellnesscentra straalt alles rust uit, maar thuis kun je hier ook voor zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsjes en geurstokjes plaatsen. Als je optimaal tot ontspanning wil komen, is het bovendien belangrijk om je telefoon of tablet even uit te schakelen. Zo kom je helemaal tot jezelf. 

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.