Nadat je dit hebt gelezen geloof je in reïncarnatie

0 Shares

De dood is onontkoombaar, we gaan allemaal naar de andere kant. Maar wat is er aan de andere kant? Geen levende ziel weet het, en dat is beangstigend. Het is makkelijker om te geloven dat er na de dood iets bestaat, dat maakt de gang naar het einde een stuk draaglijker. Religies bestaan zolang de mens bestaat, en dat zal altijd zo blijven. Reïncarnatie is een onderdeel van verschillende religies. Een ziel leeft meerdere levens totdat het alle lessen heeft doorlopen en daarna één mag worden met het universum. bullshit denk je? Lees snel verder.

Mensen die een bijna-dood ervaring hebben ervaren vertellen over een licht aan het einde van een tunnel. Maar wat als dat licht het kutgaatje van je nieuwe moeder blijkt te zijn? Hieronder een paar verbazingwekkende verhalen.

3 jarig jongetje wist waar zijn vorige lichaam begraven lag

Een 3-jarig jongetje uit Syrië werd in de jaren zestig gevolgd door Trutz Hardo, een Duitse psycholoog dat ontwikkelingswerk deed in het land. De jongen werd geboren met een wijnvlek op zijn hoofd. Op het moment dat de jongen kon praten vertelde hij zijn ouders dat een man met een bijl hem had geslagen. De psycholoog wist door zijn aanwijzingen een graf te vinden waarin een jongen lag dat was vermoord met een bijl, de schedel was ingeslagen. De wond zat op dezelfde plek als de wijnvlek van het jongetje. Hij wist de naam van de dader te vertellen, een lokale boer. Deze bekende zijn misdaad nadat hij ermee werd geconfronteerd. De psycholoog schreef er een boek over; ‘Children who lived before: reïncarnation today’.

Moedervlekken op de plek van kogelgaten

Een jongen van vijf uit het Britse Gloucester wist tot in detail te vertellen hoe de cockpit van een Spitfire eruit ziet. Hij wist ook precies te vertellen hoe het mechanisme werkt en dat het gevechtsvliegtuig in de tweede wereldoorlog werd gebruikt. Op zich is dat niet bijzonder, maar wel als hij erbij vertelt dat hij de piloot van dat toestel was, en werd neergeschoten tijdens de tweede wereldoorlog. Hij wist de crashlocatie van het vliegtuig te omschrijven, waarna psychologen op onderzoek uitgingen. Ze waren stomverbaasd toen de jongen bij de nabestaanden van de piloot kon vertellen wie ze waren, wat hun hobby’s waren en wat ze hadden gekregen met kerst. De psychologen wisten de hand te leggen op het autopsierapport. De kogelgaten in het lichaam van de piloot zaten op dezelfde plek als de moedervlekken van de jongen.

Professor Ian Stevenson

Stevenson verdiepte zich in parapsychologie. De man wijdde zijn leven aan het onderzoeken naar reïncarnatie en publiceerde er twaalf boeken over, waarvan ‘Were reïncarnation and biology intersect’ de bekendste is. Een absolute must-read als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp. Hedendaagse inzichten wijzen steeds meer op het bestaan van parallelle werelden in het universum. Er staan onderzoeken in dit boek waarin feitelijk wordt bewezen dat er meer is tussen hemel en aarde.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.