Romantische sfeer in de slaapkamer: tips voor decoratie met een romantisch tintje 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Romantische sfeer in de slaapkamer: tips voor decoratie met een romantisch tintje

Denk je aan het decoreren van je woning, dan pak je ruimtes zoals de woonkamer en keuken waarschijnlijk als eerst aan. En dat is natuurlijk erg zonde, want iedere kamer in huis verdient dezelfde aandacht. Zo ook de slaapkamer. Voeg je maar al te graag een romantische sfeer toe en ga je het liefste voor de nodige  slaapkamer inspiratie romantisch? Maar weet je niet zo goed waar je precies moet beginnen? Maak je daar maar geen zorgen over. We geven je in dit blog een paar handige tips waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Zorg voor een rustige en zachte kleur verf op de muren

Op het moment dat je de nodige  slaapkamer inspiratie romantisch op gaat doen, is het belangrijk dat je van tevoren al weet wat voor soort kleurenpalet je maar al te graag terug wilt laten komen. Misschien voeg je graag aardse kleuren toe, een roze tint of blauwtinten. Laat deze kleur ook terugkomen op de muren. Want door de muren in een kleur te verven, til je de sfeer van de slaapkamer meteen naar een hoger niveau.

Bekijk ook:
Nederlandse huishoudens kiezen vaker voor een groene tuin

Investeer in gezellige accessoires, zoals geurkaarsen

Heb je eenmaal de kleur voor jezelf bepaald die je graag terug wilt laten komen in de slaapkamer bij jou in huis? Dan is het ook een goed idee om meteen de nodige slaapkamer inspiratie romantisch op te doen op het gebied van accessoires. De juiste accessoires in de slaapkamer zijn namelijk de kers op de taart. Zo mogen bijvoorbeeld sfeervolle kaarsen niet ontbreken in de ruimte. Maar je zorgt ook meteen voor veel meer sfeer door bijzondere foto’s in te lijsten en deze neer te zetten in de slaapkamer. Al met al is het toevoegen van accessoires in de slaapkamer bij jou in huis enorm veel mogelijk.

Romantische sfeer in de slaapkamer: tips voor decoratie met een romantisch tintje 14

Maak het bed extra sfeervol met kussens en een fijne sprei

De kans is ook erg groot dat op dit moment het bed bij jou in de slaapkamer in huis een upgrade kan gebruiken. Dit hoeft niet zozeer te betekenen dat je het complete bed hoeft te vervangen. Want door een set nieuwe kussens in te slaan en het bed te decoreren met een fijn sprei, zorg je meteen voor een compleet ander totaalplaatje. En dat is wel zo fijn, want het bed trekt waarschijnlijk als eerste de aandacht op het moment dat je in de slaapkamer bent. Het beste van alles? Nieuw beddengoed en extra kussens hoeven helemaal niet veel te kosten. Wel zo handig om te weten, toch?

Bekijk ook:
Investeren in warmtepompen: kosten, voordelen en subsidies uitgelicht

Heb je ook al aan veel slaapcomfort gedacht, bijvoorbeeld door middel van een fijn matras?

Op het moment dat het bed perfect op is gemaakt, plof je er het liefste meteen op. En heerlijk in slaap vallen, dat is natuurlijk wat je het liefste wilt. Misschien is het dan ook meteen een goed idee om het matras te vervangen en te kiezen voor een model van bijvoorbeeld Hypnia. Dit kan het slaapcomfort een flinke boost geven.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.