Peaky Blinders: je kunt nu slapen in het huis van Arthur 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Peaky Blinders: je kunt nu slapen in het huis van Arthur

Fans van de hitserie Peaky Blinders kunnen hun hart ophalen, want het is vanaf nu mogelijk om in het huis van Arthur te slapen. Het gaat om het huis waar hij in seizoen vier woonde. Je kunt het huis huren via Airbnb, maar om de ervaring van luxe te geven zijn er aan de binnenkant wel wat extra dingen toegevoegd, zoals een flatscreen televisie. We geven je even een rondleiding.

Slapen in het bed van Arthur

In de serie staat het huis in Birmingham, maar dat is in het echt niet zo. Als je hier wilt logeren dan zul je naar het plaatsje Rostherne Village moeten, dat ligt op ongeveer dertig kilometer van Manchester. Mensen die Peaky Blinders hebben gevolgd weten dat dit het huis is waar Arthur van zijn pensioen wilde gaan genieten. Dat was van korte duur, want hij raakte in oorlog met de Italiaanse maffia.

Ondertussen groeit het machtige imperium van de Shelby’s, dus ook Arthur is groter gaan wonen, waarna dit oude stulpje vrijkwam en op Airbnb te huur werd gezet. Je moet er wel vlug bij zijn als je hier een nacht wil logeren, want het huis is erg in trek bij Peaky Blinders fans. Als je een verblijf wil boeken dan kan dat op de website van Airbnb. Je moet er echter wel even voor naar de overkant van de Noordzee roeien.

Bekijk ook:
Dekbed voor de zomer en winter: slaapt dat wel lekker?

peaky blinders

Huis van Peaky Blinders op Airbnb

Het vrijstaande huis ziet er van buiten oud uit, maar dat komt omdat de huizen daar zijn gebouwd in de 13e en 14e eeuw. De verhuurder heeft de binnenkant echter helemaal opgeknapt en is van alle gemakken voorzien. Er staat bijvoorbeeld een flatscreen televisie, een voorwerp wat we uiteraard niet hebben gezien in de serie. De muren zijn strak wit in de verf gezet, en er is een open haard aanwezig.

Als je er een Peaky Blinders weekend met je vrienden van wil maken dan moet je een bezoekje brengen aan het noordelijke deel van Manchester en Liverpool, want daar zijn de belangrijkste scènes uit de serie gefilmd. Er zijn tours beschikbaar die speciaal zijn gericht op de serie. Het enige wat je nu nog moet doen is een Peaky Blinders outfit aanschaffen en €409 per nacht meenemen als je met zeven vrienden gaat. Dan betaal je zelf maar 50 quid voor een nacht in het huis van Arthur. Voor meer foto's en als je een nacht wilt boeken dan doe je dat via de website van Airbnb.

Bekijk ook:
Opnieuw een warme zomer? Zo houd je zonder airco je huis heerlijk koel

peaky blinders2

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

936

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.