Klussen in huis die je interieur vernieuwen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Klussen in huis die je interieur vernieuwen

Er zijn allerlei klussen die je kan uitvoeren om je interieur te vernieuwen. Denk maar eens aan het verbouwen van je keuken. Of het plaatsen van een nieuwe badkamer. Zo zijn er ook kleinere klusjes te bedenken die je interieur een nieuwe aanblik geven. Bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe meubels. Zo is het ook mogelijk om je vloer te vervangen of om je muren met verf te spuiten. Het is in elk geval voor elke klus die je wilt uitvoeren belangrijk om een goede voorbereiding te treffen.

Muur verf spuiten en vloer vervangen

In plaats van het schilderen van een muur is het ook mogelijk om deze te verfspuiten. Daarmee creëer je een unieke look die je interieur een boost geeft. Heb je de spullen om te verfspuiten niet in huis dan is het mogelijk deze en nog veel meer zaken via Boels te huren. Je kunt zelf eens airco huren via Boels. Dat geldt ook voor het aanleggen van een nieuwe vloer. Je hebt dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld een linoleumroller te huren. Daarmee is het mogelijk om zowel vinyl als linoleum en andere vloersystemen op een strakke manier aan te brengen. Heb je oude vloerdelen die je moet wegbrengen naar de stort? In dat geval biedt een heftruck huren uitkomst. Dat is ook ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent om nieuwe meubels te kopen om deze zelf naar je huis te vervoeren.

Bekijk ook:
De containerwoning het huis van de toekomst?

Nieuwe lampen ophangen

Een kleine klus die het aanzien van je interieur verandert, is het vervangen van lampen. Bijvoorbeeld door de plafonnière boven de eettafel te vervangen door een mooie kroonluchter. Of door wandlampen en hanglampen door moderne exemplaren te vervangen. Een nieuwe lamp in je woonkamer biedt de mogelijkheid om de sfeer naar eigen inzicht te veranderen. Uiteraard is het mogelijk om in een moeite door meerdere lampen te vervangen.

Wand in badkamer betegelen

Badkamers krijgen tegenwoordig steeds meer aandacht bij het vernieuwen van het interieur. De wand in de badkamer opnieuw betegelen is een kleine verbouwing, maar biedt de mogelijkheid een geheel nieuwe look te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor grote tegels op de wand in een grijze kleur voor een stijlvolle uitstraling. Wil je eens wat anders op de wand dan tegels? In dat geval is het ook mogelijk om de muren in je badkamer af te werken met beton ciré. Dat is een naadloze afwerking en heeft als voordeel dat je de tegels in je badkamer niet hoeft uit te breken. Beton ciré is namelijk over de tegels heen aan te brengen.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.