Jouw herinneringen op een unieke manier verteld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Jouw herinneringen op een unieke manier verteld

Herinneringen, ze zijn er altijd. En die herinneringen raak je ook niet zomaar kwijt. Maar hoe mooi is het om je herinneringen, die je al vast hebt gelegd op foto’s, te plaatsen aan je muur? Met een mooie fotomuur die helemaal in jouw stijl gemaakt is. Daarnaast kun je die muur helemaal zelf vormgeven, en iedereen laten genieten van jouw mooie herinneringen.

Geen fotolijstjes meer

Waar men vroeger allemaal fotolijstjes aan de muur hing, is dat tegenwoordig toch even anders. Veel mensen plakken foto’s gewoon los op de muur of gaan aan de slag met het maken van een leuke collage. Maar er zijn natuurlijk ook gewoon andere manieren om een unieke fotomuur te maken. En het liefst natuurlijk een manier die gewoon meegroeit met jouw herinneringen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de zogenaamde CusttomShapes®. Eigenlijk zijn dit een soort fototegels met daarop jouw gedrukte foto. Gewoon in een vorm zoals jij die graag wil, met een afmeting van 18 bij 18 centimeter. Een unieke muur, zoals die bij jou en jouw herinneringen past.

Bekijk ook:
Ontdek de veelzijdigheid van stalen plantenbakken

Jouw herinneringen op een unieke manier verteld 14

 

Schadevrij verwijderen en te verwisselen

Een groot voordeel van de CusttomShapes® is dat deze ontzettend gemakkelijk te plaatsen zijn. Wanneer je jouw foto’s besteld krijg je er namelijk een speciaal gereedschap bij. Hiermee kun je de foto’s op de precieze afstand van elkaar ophangen. Daarnaast plak je als het ware een magneet op de muur. De foto’s worden namelijk gedrukt op een lichtgewicht kunststof. Daarnaast zijn de foto’s magnetisch. Hierdoor kun je ontzettend gemakkelijk jouw foto’s verwisselen en blijven combineren. Wil je ze van de muur hebben? Geen probleem. Je trekt het kleefmateriaal zo uit het opgehangen ophangsysteem en je hebt, zonder schade, alles weer van de muur. Ideaal toch?

Maak het helemaal uniek

Je kunt je muur helemaal uniek maken door de vormen die te kiezen zijn. Of je nu kiest voor vierkant, rond of de welbekende hexagon. Alleen jij kunt bepalen hoe jij je fotomuur samenstelt. De mensen die bij je komen zullen versteld staan van jouw unieke muur vol met herinneringen. Daarnaast kun je je herinneringen ook afwisselen met standaardafbeeldingen. Ideaal om te doen als je niet zoveel foto’s hebt die je geprint wilt hebben, maar toch het liefst een mooie gevulde muur wil hebben. Daarnaast kun je deze standaardfoto’s natuurlijk ook afwisselen met jouw mooiste herinneringen om de muur nog unieker te maken.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.