in

Is jouw vloer aan vernieuwing toe?

Bekijk eens de mogelijkheden van een PVC vloer

PVC vloer

Weet je niet meer wat je moet doen? Ben je helemaal uitgeklust? Kijk nog eens een keer goed naar de vloer, en geef dan nog eens antwoord op deze vraag. Waarschijnlijk ziet deze er al een beetje versleten uit, en wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe vloer. Je bent dus nog lang niet klaar met klussen!

Waarom de vloer onderhouden?

De vloer is in principe de basis van jouw huis. Zonder vloer ga je ook meestal niet je woning als slaapverblijf gebruiken. Het is wel zo fijn als de vloer er netjes uit ziet, en enigszins recht ligt. Kromgetrokken laminaat, vloerbedekking met harde stukken, of stukken vloer die omhoog steken zijn natuurlijk niets. Het moet goed onderhouden worden zodat je niet om de haverklap op je neus ligt, plakkerige voeten hebt, of gewoon een stinkend huis hebt. Maar wat wordt nu jouw nieuwe vloer? Er is zoveel keuze, dat het af en toe moeilijk kiezen is. Het liefst zou je ze allemaal wel willen!

Nieuwe vloer

Heb je wel eens gedacht aan een PVC-vloer? Een PVC-vloer is ontzettend makkelijk te onderhouden, en het ligt er zo in! De oppervlakte is glad en kan goed tegen vocht. Het enige onderhoud wat je nodig hebt is regelmatig stofzuigen en dweilen, net zoals je normaal gesproken ook zou doen. Je bent er vrij in om te kiezen of je het dweilen met alleen water doet, of ook een sopje gebruikt. Dit soort vloeren gaan ook vrij lang mee, het is namelijk een stuk sterker dan laminaat of vinyl. Ook ontstaan er niet gauw grove beschadigingen.

Lees ook:
Hoe maak je de tuin klaar voor de zomer?

Isolerende vloer

Wist je trouwens dat PVC-vloeren ook geluiddempend zijn? Bij een tussenwoning is dit dus ideaal. Ook als je vaak last hebt van koude voeten is een PVC-vloer de uitkomst. De vloer past zich makkelijk aan aan de temperatuur van de omgeving, en is warmte doorlatend. Is dat nog steeds niet genoeg voor jouw voeten? Dan is het ook nog eens geschikt voor vloerverwarming! En heb je na een aantal jaar toch beschadigingen op de vloer? Dan is hij makkelijk te vervangen, je kunt de stroken namelijk individueel vervangen. Gelukkig hoeft je hele vloer er dus niet gelijk helemaal uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

versoepeling maatregelen italie

Reizen van en naar Italië vanaf 3 juni weer mogelijk

vermist kind

13-jarige jongen vermist uit Breda, politie maakt zich ernstig zorgen om zijn welzijn