in

13-jarige jongen vermist uit Breda, politie maakt zich ernstig zorgen om zijn welzijn

Vermoedelijk zou hij in Zeeland zijn

vermist kind

Een tiener jongen genaamd Dre Jansen wordt al sinds vrijdagochtend vermist uit Breda. Dre is 13 jaar oud. Hij zou oorspronkelijk op de fiets naar school gereden zijn, maar is daar nooit aangekomen.

Signalement

Dré Jansen zou op een zwarte herenfiets vertrokken zijn van het merk Gazelle, met een tassenrek achterop. Op de dag van verdwijning droeg hij een legergroene jas, een blauw vest met capuchon en blauwe Adidas sneakers waarvan de zolen wit zijn, en er witte strepen aanwezig zijn. Dré had twee tassen bij zich. De ene tas is een groenige kleur, de andere heeft een legerprint. Het is niet bekend van welk merk deze tassen zijn. Normaal gesproken draagt de tiener een grote, zwarte bril, maar deze heeft hij niet altijd op. De politie zegt ook dat ‘zijn hoofd scheef staat ten opzichte van zijn nek’. Hij is niet zo heel lang, hij zou rond de 163 cm zitten.

Vermist Kind Alert

De politie heeft een Vermist Kind Alert verspreid. Dit doet zijn alleen in zaken waarvan zij zich ernstig zorgen maken om het welzijn van het kind. De politie heeft het vermoeden dan Dré Jansen in Zeeland is, maar wilt niet bekendmaken waarom zij dit denken.

Update

De jongen is in goede gezondheid gevonden in zijn woonplaats! Op aanvraag van de politie hebben wij zijn foto verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PVC vloer

Is jouw vloer aan vernieuwing toe?

De geschiedenis van YouTube