vermist kind

13-jarige jongen vermist uit Breda, politie maakt zich ernstig zorgen om zijn welzijn

0 Shares

Een tiener jongen genaamd Dre Jansen wordt al sinds vrijdagochtend vermist uit Breda. Dre is 13 jaar oud. Hij zou oorspronkelijk op de fiets naar school gereden zijn, maar is daar nooit aangekomen.

Signalement

Dré Jansen zou op een zwarte herenfiets vertrokken zijn van het merk Gazelle, met een tassenrek achterop. Op de dag van verdwijning droeg hij een legergroene jas, een blauw vest met capuchon en blauwe Adidas sneakers waarvan de zolen wit zijn, en er witte strepen aanwezig zijn. Dré had twee tassen bij zich. De ene tas is een groenige kleur, de andere heeft een legerprint. Het is niet bekend van welk merk deze tassen zijn. Normaal gesproken draagt de tiener een grote, zwarte bril, maar deze heeft hij niet altijd op. De politie zegt ook dat ‘zijn hoofd scheef staat ten opzichte van zijn nek’. Hij is niet zo heel lang, hij zou rond de 163 cm zitten.

Vermist Kind Alert

De politie heeft een Vermist Kind Alert verspreid. Dit doet zijn alleen in zaken waarvan zij zich ernstig zorgen maken om het welzijn van het kind. De politie heeft het vermoeden dan Dré Jansen in Zeeland is, maar wilt niet bekendmaken waarom zij dit denken.

Update

De jongen is in goede gezondheid gevonden in zijn woonplaats! Op aanvraag van de politie hebben wij zijn foto verwijderd.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.