versoepeling maatregelen italie
Saved Read later
Deel dit bericht

Reizen van en naar Italië vanaf 3 juni weer mogelijk

Langzamerhand gaat de wereld weer open. Landen versoepelen langzaam maar zeker de coronamaatregelen. Italië, wat een hele tijd het epicentrum van Europa, gaat vanaf 3 juni reizen van en naar het buitenland weer toestaan. Ook mag er vanaf 3 juni door heel het land gereisd worden.

Nationale feestdag

De maatregelen die opgelegd zijn in Italië zouden tot na 2 juni duren. Op 2 juni is het daar een nationale feestdag, en de regering wilt voorkomen dat Italianen tijdens en in aanloop naar de feestdag in grote getallen op pad gaan. De lockdown in Italië is al vanaf 10 maart van kracht.

Versoepeling maatregelen Italië

De maatregelen in Italië worden langzaam versoepeld. Zo mogen de meeste winkels vanaf maandag weer open in Italië. Ook musea, bibliotheken en kerken zullen maandag open gaan onder bepaalde voorwaarden. Bezoek aan familie en sporten is sinds begin van deze maand al mogelijk. In totaal zijn er ruim 223.000 besmettingen gemeld in Italië, met meer dan 31.000 mensen die aan het virus zijn overleden. Afgelopen vrijdag kwamen er 242 sterfgevallen bij.

Bekijk ook:
Deze celstraffen staan er op het maken van synthetische drugs

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

887

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.