Huis renoveren? Denk eens aan wat meer zwart!

0 Shares

Om de zoveel jaar wordt het weer eens tijd om jouw huis te renoveren. Misschien ben je zelf wel toe aan een verandering, maar het is ook nog eens goed voor de taxatiewaarde van jouw woning. Helaas is het zo dat de kleine details toch vergeten worden, terwijl deze voor het uiterlijk juist belangrijk zijn!

Kleine details

Er wordt bijvoorbeeld niet nagedacht over het uiterlijk van de deuren, de plinten of de afwerking van schakelmateriaal. Toch kan dit juist het verschil maken tussen een redelijk huis of een mooi huis. Je kunt de muren nog zo mooi geverfd hebben, maar als het schakelmateriaal gewoon niet bij de muur past dan ziet het er alsnog niet mooi uit. Je wilt bij de kleine details vooral letten op veelzijdigheid. Past het goed bij het volgende design van jouw huis? Je zult immers waarschijnlijk wel een aantal keer gaan verven terwijl je daar woont. Daarnaast is het ook wel zo fijn als het niet zo opvalt wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Vaak is het zo dat de kleine dingen juist het snelst vies worden, en dan moet het natuurlijk niet zo zijn dat dit het eerste is wat jouw gasten zien.

Deurbeslag

Sommige mensen zullen niet bekend zijn met het woord deurbeslag. Heel simpel gezegd is dit een verzamelwoord voor alles wat je in, bij of rond een deur hangt. Denk hierbij aan een deurklink, maar ook wc sloten, deurstoppers of handgrepen. Nu kiezen de meeste mensen voor zilver deurbeslag, maar zwart deurbeslag zou een veel betere optie moeten zijn! De kleur zwart past namelijk vrijwel overal bij. Heb je een grijze deur? Dan past die zwarte deurklink daar perfect bij. Maar ook  bij rood, blauw, wit en alle andere kleuren is zwart een prima combinatie. Daarnaast valt het niet op wanneer de deurkink weer eens een poetsbeurt nodig heeft door zijn kleur.

Schakelmateriaal

Ook het schakelmateriaal mag niet vergeten worden als we het over kleine details hebben. Onder schakelmateriaal verstaan we ook weer een hoop dingen zoals een wandcontactdoos, stopcontact en de schakelaar om het licht aan te zetten. Normaal gesproken zou zo’n schakelaar wel een aantal jaar moeten meegaan. Daarnaast is het tegenwoordig ook een van de eerste dingen waar de gasten naar kijken. Je kunt nog zo’n geweldige woonkamer hebben met allerlei decoratie, maar op een gegeven moment gaan gasten toch zoeken naar schakelmateriaal, zelfs al is het maar om te kijken hoe het bij jou in huis geregeld is. Het zou dan ook niet erg zijn om jouw schakelmateriaal een mooi design te geven. Wederom is hier weer de regel dat zwart schakelmateriaal eigenlijk altijd de beste optie is. Het past bij elke kleur muur en ziet er niet gelijk lelijk uit wanneer het vies is.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.