De leukste gadgets voor hem deze kerst 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste gadgets voor hem deze kerst

We hebben nog maar een maandje te gaan tot het weer kerst is, en dat betekent cadeautjes! Het kan soms lastig zijn om een leuk kerstkado voor hem te kopen, vooral als hij iemand is die altijd om ‘niets' vraagt. Vaak weet hij zelf dan niet zo goed wat hij nog zou willen. Wij hebben een lijstje samengesteld van leuke gadgets die altijd welkom zijn!

MagnoGrip

magnogrip

Is jouw man een fanatieke klusser? Maar raakt hij vaak zijn schroefjes en boutjes kwijt? Of moet hij steeds terug naar zijn gereedschapskist voor nieuwe nagels of spijkers? Dan zal de MagnoGrip geen ongewenst kerstkado voor hem zijn. Door de sterke magnetische polsband heeft hij altijd zijn metalen voorwerpen binnen handbereik. Volgens de beschrijving zou er zelfs een hamer op kunnen hangen.

Sudoku toiletpapier

sudoku toiletpapier

Zit jouw man ook altijd een eeuwigheid op de wc? Geef hem dan wat sudoku toiletpaper cadeau! Zo zit hij niet een uur lang naar zijn telefoon te staren, en is hij nog productief bezig ook! Elke puzzel op de rol is anders waardoor je altijd weer een nieuwe uitdaging hebt. Foutje gemaakt? Dan frommel je hem gewoon op en spoel je hem door!

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Bier holster

bier holster

Loopt jouw man regelmatig een rondje door de buurt in de zomer? Gewoon om even lekker te kletsen met de buren? Waarschijnlijk loopt hij dan niet zonder een biertje, want dat hoort nu eenmaal bij het lekkere weer. Met deze bier holster kan hij zijn bier overal mee naar toe nemen en heeft hij zijn handen vrij voor andere dingen.

Rocky badjas

rocky badjas

Lig je net lekker op de bank te zappen, ziet jouw man ineens Rocky voorbij komen. Ja dan weet je het natuurlijk al, dan mag je niet meer verder zappen. Is jouw man ook zo'n grote fan van Rocky ‘The Italian Stallion' Balboa? Ga dan voor deze Rocky badjas zodat jouw man iedere ochtend sterk wakker wordt.

USB ventilator

usb ventilator

Nu we allemaal aan het thuiswerken geslagen zijn, is het misschien tijd om wat leuke gadgets hiervoor in huis te halen. Nu is het op dit moment niet echt weer voor een ventilator, maar je kunt deze handige gadget wel alvast als kado geven voor in de zomer! Gewoon in de laptop pluggen met de usb en je hebt je eigen persoonlijke ventilator.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Sofa organizer

sofa organizer

Dit kerstcadeautje is handig voor zowel jou als hem. Je hangt deze over de leuning van de bank en kunt hier van alles en nog wat in plaatsen. De afstandsbediening, een boek, maar ook je bril of een kop koffie. Zo heeft jouw man alles wat hij nodig heeft binnen handbereik, en is jouw koffietafel eindelijk een beetje opgeruimd.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.