Genieten van het koken in je nieuwe keuken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Genieten van het koken in je nieuwe keuken

We brengen met z’n allen meer tijd door in de keuken dan dat je in eerste instantie zou verwachten. Tel alles maar eens bij elkaar op. Dat heerlijke ontbijtje dat je klaar hebt gemaakt, die kop koffie of thee, de lunch en het avondeten. Het bereiden van eten en drinken doen we eigenlijk allemaal in de keuken. Daarom is het natuurlijk van ontzettend groot belang dat je je ook daadwerkelijk op je gemak voelt in je keuken. Maar wat kan er allemaal wel en wat kan er allemaal niet op het gebied van keukens? We gingen eens voor je op onderzoek uit.

Die nieuwe keuken van de buren

Wellicht heb je het wel eens eerder gezien. Zodra er iets verbouwd wordt in een straat, blijk je ineens niet meer de enige te zijn. Je buren doen graag even met je mee. Want als jij een nieuwe keuken kunt krijgen, waarom zij dan niet? En dit is iets wat overigens niet alleen geldt voor een keuken. Ga maar eens in de tuin aan het werk of bouw een schutting. Grote kans dat de buurt het oppikt en ook zomaar spontaan in de tuin aan het werk is. Maar het is wel belangrijk om je af te vragen of je die nieuwe keuken nou neemt omdat de buren er eentje nemen, of dat je echt daadwerkelijk graag een nieuwe keuken wilt.

Bekijk ook:
Valkuilen bij het schilderen van houten gevelbekleding

Online inspiratie opdoen

Het opdoen van inspiratie voor je nieuwe keuken kan een enorme klus zijn. Er zijn ontzettend veel bedrijven die keukens leveren. Juist om die reden kan het gewoon aanvoelen als een grote keukenjungle. Maar gelukkig kun je gemakkelijk online keuken inspiratie opdoen. Met een paar simpele klikken laat een website van een keukenboer, maar zelfs Pinterest, een flink aantal ideeën zien. Het enige is dat je het nu nog even voor je moet gaan zien. 

Kookeiland, nog steeds een trend

Het kookeiland is natuurlijk al een flinke tijd op de markt. Je kunt het zo mooi en groot maken als jezelf wilt. Sterker nog, je kunt tegenwoordig je kookeiland ook gewoon gedeeltelijk gebruiken als een tafel. Daarnaast staat het lekker los en kun je er omheen lopen. Iets wat echt ideaal is. Is je keuken wat kleiner of wil je geen kookeiland? Ook dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van keukens.

Bekijk ook:
Geef je tuin een frisse start: Ontdek de gemakken en voordelen van graszoden

Zwart in de keuken

Een andere trend die vandaag de dag steeds vaker terugkomt is de kleur zwart. Of het nu de meubels in je woonkamer zijn, de tegels in de badkamer of de keuken. Zwart is een kleur die vandaag de dag veel gebruikt wordt. Natuurlijk is het wel tijd om op te passen met de kleur zwart. Een zwarte keuken kan namelijk erg klein overkomen, terwijl dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Maak daarom de juiste keuzes. Wanneer je je zwarte keuken combineert met lichtere kleuren en natuursteen, zoals marmer, zorg je ervoor dat jouw keuken nog steeds niet kleiner lijkt dan dat het is. 

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.