Geef jouw woonruimte een unieke look met deze woonaccessoires

0 Shares

Wil je jouw woonruimte een eigen unieke look geven? In dit artikel zetten we vijf woonaccessoires op een rij waarmee je dat voor elkaar kan krijgen!

1. Klokken

Met unieke woonaccessoires kan je een eigen stempel drukken op een woonruimte. Een bijzondere klok is een van de woonaccessoires die hier goed geschikt voor is. Dan hebben we het niet over de standaard klokken die je overal in elk huis treft, maar over een klok met een echte eigen look. Een goed voorbeeld hiervan zijn de klokken van Riverdale. Op de onderstaande foto kan je een paar Riverdale klokken zien. Zeg nou zelf, heb je die al eens eerder ergens zien staan?

2. Perzisch vloerkleed

Met een Perzisch vloerkleed kan je de woonruimte ook een eigen look geven. Deze kleden komen steeds minder voor in Nederland en hiermee kan je dus echt distantiëren van de standaard Nederlandse woonkamer. Daarnaast is elk authentiek Perzisch vloerkleed helemaal uniek en daarom haal je hiermee een bijzondere aanwinst mee in huis. Geen plek op de vloer, dan kan je het kleed ook aan de muur hangen als muurdecoratie.

Perzisch vloerkleed

3. Geurstokjes

Bij het inrichten van een woonruimte denken mensen grotendeels aan het visuele uiterlijk van de kamer. Hierbij richt men zich vooral op het gezichtsvermogen, maar de andere zintuigen spelen ook een rol bij de ervaring van een woonruimte. Zo kan je ook inspelen op de reukzin. Ga maar na, je zal altijd een prettigere ervaring hebben als je kamer lekker ruikt, en nooit op je gemak zijn als de kamer (enigszins) stinkt. Stank voorkom je vooral door goed schoon te maken en de ruimtes goed te luchten, maar met geurstokjes kan je daarnaast nog eens een eigen twist geven aan de geurbeleving van de ruimte. Mocht je hier gebruik van maken dan is het wel belangrijk dat je voor een geur kiest die je écht lekker vindt ruiken, want de geur zal bij gebruik redelijk aanwezig zijn.

Extra tip: Wil je geen gebruik maken van geurstokjes, maar heb je wel de wens om de geur in huis te veranderen? Dan kan je ook gebruik maken van interieur parfum, dit is hier speciaal voor gemaakt!

Geurstokjes

4. Windlichten

Dat kaarsjes in huis echte sfeermakers zijn, dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Maar, die gezelligheid kan je een extra boost geven met een paar mooie bijbehorende windlichten. De kaarsen kan je kwijt in de windlichten en samen geeft deze combinatie weer net wat meer sfeer. Je hebt allerlei soorten windlichten en dus hier kan je weer helemaal je eigen stijl in verwerken.

Windlicht

5. Manden

Heb je veel spullen, maar weinig opbergruimte? Dan kan je eens overwegen om stijlvolle manden in huis te nemen. Een mooie mand kan een echte verrijking zijn voor je woonruimte en is tevens nog eens erg functioneel omdat je er talloze spullen in kwijt bent. Zo sla je dus twee vliegen in een klap, want hierdoor heb je ook weer minder rotzooi in huis. Al moet je dan wel je spullen opruimen!

Manden

Welke woonaccessoires kunnen volgens jou echt niet ontbreken in een mooie woonruimte? Deel je mening hieronder door een reactie achter te laten!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

293
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.