in ,

Dit zijn de 7 beste landen om te wonen

Volgens het U.S. News & World Report

U.S. News & World Report heeft deze 7 landen als beste uitgeroepen om te wonen.

7 Australië

Terwijl Australië op de zevende plaats in het algemeen stond, behoorde het tot de top vijf van landen om een onderneming te vestigen, alleen te reizen en comfortabel met pensioen te gaan.

6 Zweden

Zweden haalde opnieuw de top tien en vond zijn weg naar de top vijf op lijsten met de beste landen voor groen wonen, een hoofdkantoor van een bedrijf te vestigen en voor  het opvoeden van kinderen.

5 Engeland

Het Verenigd Koninkrijk, dat regelmatig op de lijst met beste landen staat, stond ook in de top vijf op lijsten voor ondernemerschap, macht en culturele invloed. We zijn wel benieuwd wat de Brexit zal betekenen voor de positie van Engeland in de lijst.

4 Duitsland

Duitsland, een van de top vijf van landen in het algemeen, brak ook de top vijf op gespecialiseerde lijsten voor onderwijs, ondernemerschap, macht en invloed.

3 Canada

Canada staat opnieuw in de top drie van de jaarlijkse beste landenranglijst van U.S. News & World Report, een positie gevoed door statistieken zoals de zakelijke omgeving en het burgerschap. McPhillips merkt ook op dat Canada het meest gewaardeerde land was onder de milenial respondenten.

2 Japan

Japan steeg van de vijfde plek op de lijst van vorig jaar naar de tweede plek op de ranglijst van 2019. Volgens de onderzoeksresultaten van het U.S. News & World Report wordt het land door de respondenten gezien als een van de meest vooruitstrevende landen. Volgens de gegevens van dit jaar staat het ook op de eerste plaats voor ondernemerschap.

1 Zwitserland

Elk jaar heeft het de ranglijst behaald, Zwitserland behoort tot de toplanden in categorieën zoals ‘burgerschap’ en ‘ondernemerschap’, zegt McPhillips. “Respondenten beschouwen Zwitserland als het topland op het gebied van economische stabiliteit, toegang tot kapitaal, een sterk juridisch kader en prestige.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.