beige homage
Beige homage; Scandinavisch design met een nieuwe twist
Saved Read later
Deel dit bericht

Beige Homage; Scandinavisch design met een nieuwe twist

Beige homage is dé kleurtrend voor het voorjaar van 2022. Het gaat uit van een rustige basis van papier en lichte kleurtinten. Beige Homage is Scandinavisch wonen met een nieuwe twist. Je kunt deze woontrend in elke ruimte van jouw woning doorvoeren. Dankzij de rustige basis, kun je alle kanten op.

Oase van rust

Beige Homage zorgt voor een rustige uitstraling en is een fijne, rustige basis. Het is geschikt voor zowel de huiskamer als de slaapkamer. Zorg voor mooi contrast met houten meubels, zachte materialen en papieren accessoires. Door te spelen met verschillende materialen, oogt het speelser en minder saai. De basis kleuren zijn wit en beige met aanvullend verschillende nude tinten. Als je hierbij een andere rustige kleur kiest, die wel opvalt heb je een prachtig kleuren palet. Denk bijvoorbeeld aan een pastel kleurtje of okergeel. Als je alle kleuren ergens laat terug komen, ontstaat er een rustig geheel.

Tijdloos

Deze Beige Homage inrichting is tijdloos, waardoor het erg duurzaam is. Je kunt de basis houden zoals die is en daarbij afwisselen met bijvoorbeeld de accessoires. Door deze aanvullende accessoires elk seizoen te wisselen, creëer je elke keer een nieuwe look, zonder de rustige basis te verliezen. Daarnaast is het leuk om een eyecatcher in huis neet te zetten. Mede door de rustige basis, valt deze extra op.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Beige Homage; Scandinavisch design met een nieuwe twist 13

Populaire beige- en zandkleuren voor op de muur

  • Flexa – Urban taupe. De warme uitstraling van van Urban taupe is makkelijk te combineren bij een interieur die beige tinten bevat.
  • Histor – Forel. Forel is een beige kleur met lichte grijstinten erin. Deze kleur is een bestseller. En dat is niet voor niks.
  • Flexa – Worthy Clay. Deze kleur is iets donkerder en dus heel erg geschikt voor lichtere ruimtes. Het is een ideale zandkleur voor op de muur.
  • Gamma – Ram. Deze variant lijkt op de Worthy Clay, maar de Ram oogt iets bruiner.
  • Flexa – Subtle Stone. Dit is niet een hele bekende kleur, maar zeker het benoemen waard. Het is een mooie zandkleur die goed past bij de Beige Homage interieur.
  • Histor – Lei. Deze muurkleur bevat iets meer bruintinten, wat een mooie basis is voor jouw nieuwe interieur stijl.
  • Flexa – Sandy Beach: Dit is een tijdloze kleur die overal past.
Bekijk ook:
Tijd voor een nieuwe vloer? De meest gekozen opties en trends

vtwonen Fotolijst Wood - Set van 5 - Natural

99,75
Bijgewerkt op 13 februari 2022 14:51

Waarom kiezen voor beige?

Een beige interieur zorgt voor een warme sfeer. Daarnaast kun je met de verschillende bruin en beige tinten spelen met kleur en daarmee diepte creëren. En door het mixen van verschillende materialen zorg je voor een speelse inrichting.

Een beige interieur zorgt voor een natuurlijke ruimte zonder prikkels. Op deze manier kom jij thuis echt tot rust.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Tiffany van der Wal

Mijn naam is Tiffany Blom, moeder van 2 kids: een jongen (2014) en een meisje (2018). Hobby's zijn wandelen, lezen, schrijven, en uitjes met het gezin.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.