Alle voordelen van vinyl laminaat voor je op een rijtje 11
Saved Read later
Deel dit bericht

Alle voordelen van vinyl laminaat voor je op een rijtje

Ben jij al een tijdje op zoek naar een vloer die lang meegaat zodat jij lekker lang van je huis kan genieten? Dan is een vloer van vinyl laminaat misschien wel de juiste keuze voor jou! Vinyl beschikt over een échte hout-look print die nauwelijks is te onderscheiden van echt hout en geeft een realistisch gevoel. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk en is het ook nog eens eenvoudig te monteren.

Hoe werkt het?

Vinyl laminaat is eigenlijk een soort van laminaat zeil. Het is een erg flexibele vloer met een harde toplaag. Dankzij de vinyl toplaag van dit soort laminaat is het een type laminaat wat erg lang meegaat. Onder de harde toplaag zit een schuimlaag. Deze schuimlaag zorgt voor een effect wat geluiddempend is. Hierdoor zijn voetstappen voor zowel de bovenburen als onderburen minder goed te horen. Uitermate geschikt voor gehorige appartementen waar je moet voldoen aan de eisen van de huurvereniging omtrent geluidseisen.

Bekijk ook:
Binnenkort gratis zonnepanelen laten leggen? De reden achter de grote prijsdalingen

Houtuitstraling

Vinyl laminaat beschikt over een toplaag die uitermate geschikt voor op hoogwaardig kwaliteit bedrukken van het laminaat. Kies voor een échte houtlook die houtstructuur benadrukt of kies voor een andere soort print. Niets is te gek! Wanneer je kiest voor een houtlook vinyl vloer kan je er zelfs voor kiezen dat je laminaat een écht voelbare houtstructuur heeft, waardoor je echt het gevoel krijgt van een écht houten vloer in jouw woning.

Alle voordelen van vinyl laminaat voor je op een rijtje 13

Voordelen van vinyl laminaat

We hebben al besproken dat vinyl laminaat geluiddempend is, bijna geen onderhoud nodig heeft en het eenvoudig te leggen is. Maar dit type laminaat beschikt ook nog over andere voordelen:

  • Het is vochtbestendig;
  • Geschikt voor mensen met klachten aan de luchtweg of longen;
  • Goedkoop in aanschaf;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Beschikbaar in veel verschillende motieven en stijlen;
  • Beschikt over een toplaag waardoor krassen geen issue meer zijn;
  • En het is eenvoudig schoon te houden met stofzuiger of dweil.
Bekijk ook:
Trending: Shutters als raambekleding

BeBo Parket

Ben je na het lezen van dit blog helemaal in de ban van een vinyl laminaat vloer en kan je niet wachten om er één aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van BeBo parket! Bij deze partij kan je goedkoop laminaat en houten vloeren aanschaffen en deze thuis laten bezorgen. Doe er je voordeel mee!

886

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.