Wat is een real doll en voor wie is dit een oplossing? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is een real doll en voor wie is dit een oplossing?

Gekscherend vragen we wel eens of een blow-up doll niets is voor een van onze vrienden, maar wist je dat een real doll en hele goede uitkomst kan zijn voor iemand? Wij leggen jou graag uit wat dit precies is en voor wie dit dan geschikt is.

Wat is een real doll?

We kennen allemaal de opblaaspoppen waar we onze vrienden zo graag mee plagen. Ze zien er behoorlijk apart uit en je zou er niet zomaar even je pielemuis in willen stoppen als je een andere keuze had. De real doll is een heel ander niveau. Deze poppen lijken, zoals de naam al verklapt, gewoon op een echte vrouw. De poppen zijn gemaakt van een materiaal wat te vergelijken is met siliconen. Tevens hebben deze poppen ook een ‘skelet' gemaakt van metaal waardoor ze in allerlei verschillende standjes gezet kunnen worden. Door het speciale materiaal waar de poppen van gemaakt zijn, voelt het alsof je met een echte vrouw bezig bent.

Bekijk ook:
Zo voorkom jij een winterdip

Hoe ziet een real doll eruit?

Het leuke aan een real doll  is dat je deze zelf kunt samenstellen! Je bepaalt zelf welke haar- en oogkleur de pop heeft en welke huidskleur. Het assortiment van sexpopwebshop.nl laat zien dat je ook verschillende maten borsten kunt kiezen. Natuurlijk krijgt jouw real doll wel een leuk setje kleding aan zodat je volop kunt genieten van de echte ervaring.

Wat is een real doll en voor wie is dit een oplossing? 15

Voor wie zijn deze poppen bedoeld?

In principe kan iedereen die daar behoefte aan heeft deze poppen bestellen. Toch zal er een groep mensen zijn die deze keuze sneller maakt, namelijk de mensen die heel individualistisch zijn. De westerse maatschappij begint steeds individualistischer te worden waardoor eenzaamheid een steeds groter probleem wordt. Maar ook eenzame mensen hebben de behoefte om iemand aan te raken en de liefde te bedrijven. Je eigen hand wordt na een tijdje ook zo eentonig. De real dolls voelen aan als een echte vrouw en zijn op werkelijke grootte gemaakt. Dit kan dus de perfecte uitkomst zijn voor mensen die niet vaak de deur uit kunnen maar toch die menselijke aanraking willen.

Bekijk ook:
Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

Hoe wordt zo'n product verzonden?

Je wilt natuurlijk niet dat heel de buurt weet wat jij in huis haalt, dus hoe wordt dit product verzonden? Een real doll heb je al binnen enkele dagen in huis. De pop wordt net zoals elk ander pakketje gewoon via FedEx, UPS of PostNL verzonden. Die keuze is gemaakt omdat dit betrouwbare vervoerders zijn en zij geen inhoudelijke gegevens delen, en zij jouw pop op de afgesproken datum leveren. Het is vanaf de buitenkant niet zichtbaar wat er in het pakketje zit. Dit wordt discreet verpakt. Tevens krijg je ook nog een track & trace code zodat je altijd weet waar jouw pakketje zich bevindt. De poppen worden vaak op aanvraag gemaakt waardoor het 1 tot 4 weken kan duren voordat je deze in huis hebt. Poppen die wel op voorraad zijn worden binnen enkele werkdagen geleverd.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

2 Comments

  1. Wendy Reply

    Leuk artikel om te lezen en erg actueel ook. Zeker nu in coronatijd! Zo’n pop kan volgens mij echts iets goeds betekenen in tijden van eenzaamheid.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.